- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.801
inşallah işin ağır değildir canım benim..
Oturuorm ama stresli bir is biraz canim maalesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy yemek isiyle ugrasiyodum kuzucum anca bittti
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Offf bittim bugn çok yoğundu ya !!!! Gezi dönüşü hiç iyi gelmedi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde batım 27 mayıs ben ovulüsyon testimde 15. gün kızarmaya başladı 16.gün aynı renkdi 17.gün biraz soldu 18.gün silik oldu sen test kullanmıyormusun 15. gün akıntımda geldiydi benim bu günleri değerlendirdik bakalım 4-5 gündür sol kasığım çok ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı kendimi izledim bu ay böyle şimdilik sonuc ne olacak ilk defa testi kullanıyorum
Ohhh iyi oldu sna gezdin gezdn calis simdi
benimde batım 27 mayıs ben ovulüsyon testimde 15. gün kızarmaya başladı 16.gün aynı renkdi 17.gün biraz soldu 18.gün silik oldu sen test kullanmıyormusun 15. gün akıntımda geldiydi benim bu günleri değerlendirdik bakalım 4-5 gündür sol kasığım çok ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı kendimi izledim bu ay böyle şimdilik sonuc ne olacak ilk defa testi kullanıyorum
Bbğm bni çok yoruyolar
Benim anniskom yapmis bana yemek sagolsn hem pazarlik hem yemek cok rahatim yine uyucammm ahahahahahhaaa
Ohhh keyif sende kuzum hem annis yemeklerinden mahsur kalmiyon hemde sukur sana is birakmiyo annisin bende istiyorumm annem karsi komsum olsunnnnn
Bende kullandim canimda oyle gusel bi sekilde kullanmadim dr gitmistim ben pazartesi yumurtam 19mm di pzt.yasa sali yumurtlarsin demisti salida akinti kontrolunde yumurta akini gorunce yumurtladigimi anladim ve calistim dunde ayni sekilde oldu calistim bugunde yapicam iste bakalim hayirlisi kuzum ama ben 32 gunde bir adet oluyorum 18.19. Gun benim yumurtlama gunum tatlim
Kizz ole dionda hep babamdan gixli gidemiom bile anneme ole deme aglarm valla yakiniz ama bir o kadarda uzagiz annem bile bana gelemio dogru duzgn kocam annemlern altnda dukkani o arada mekik dokuo napsinn
benimde 30-31 gün arası oluyo hakkımıza hayırlısı son kimyasal gebelikde 3 gün kala çıkmıştı gebelik testinde yine o zaman yapmayı düşünüyorum şafak 9 diyelim
Ayyy asil sen beni aglaticann ya bitanem benim kiyamam yaa kiyamam ben o anneye kiyamam bi tanee o bir taneee
Sen buralara geldn beni gormek istemeden gittin oh canima degsin diorm sana hihhhhhhhhh
Agladim bile tamam miiiiannem gercektn bitane annem bi yana dunya bi yana yerim bn annemiii herkesn annesi kiymetli ama benimki bir baska dogrusu
Insallah bu kez oyle yarim bir sevinc yasamazsin kuzum allah buyuk
Cnmmm ya :) bebiş olsnda öle geliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?