Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bende kullandim canimda oyle gusel bi sekilde kullanmadim dr gitmistim ben pazartesi yumurtam 19mm di pzt.yasa sali yumurtlarsin demisti salida akinti kontrolunde yumurta akini gorunce yumurtladigimi anladim ve calistim dunde ayni sekilde oldu calistim bugunde yapicam iste bakalim hayirlisi kuzum ama ben 32 gunde bir adet oluyorum 18.19. Gun benim yumurtlama gunum tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aynen canim benimde sag kasigim agiriyo ara ara belim de agiriyo bakalim ya hayirlisi insallah bebisim olmustur ya Allah buyuktur bu ay umutluyum

Benim anniskom yapmis bana yemek sagolsn hem pazarlik hem yemek cok rahatim yine uyucammm ahahahahahhaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhh keyif sende kuzum hem annis yemeklerinden mahsur kalmiyon hemde sukur sana is birakmiyo annisin bende istiyorumm annem karsi komsum olsunnnnn

Ohhh keyif sende kuzum hem annis yemeklerinden mahsur kalmiyon hemde sukur sana is birakmiyo annisin bende istiyorumm annem karsi komsum olsunnnnn

Kizz ole dionda hep babamdan gixli gidemiom bile anneme ole deme aglarm valla yakiniz ama bir o kadarda uzagiz annem bile bana gelemio dogru duzgn kocam annemlern altnda dukkani o arada mekik dokuo napsinn

benimde 30-31 gün arası oluyo hakkımıza hayırlısı son kimyasal gebelikde 3 gün kala çıkmıştı gebelik testinde yine o zaman yapmayı düşünüyorum şafak 9 diyelim

Ayyy asil sen beni aglaticann ya bitanem benim kiyamam yaa kiyamam ben o anneye kiyamam bi tanee o bir taneee

benimde 30-31 gün arası oluyo hakkımıza hayırlısı son kimyasal gebelikde 3 gün kala çıkmıştı gebelik testinde yine o zaman yapmayı düşünüyorum şafak 9 diyelim

Insallah bu kez oyle yarim bir sevinc yasamazsin kuzum allah buyuk

Ayyy asil sen beni aglaticann ya bitanem benim kiyamam yaa kiyamam ben o anneye kiyamam bi tanee o bir taneee

Agladim bile tamam miiii annem gercektn bitane annem bi yana dunya bi yana yerim bn annemiii herkesn annesi kiymetli ama benimki bir baska dogrusu

Agladim bile tamam miiii annem gercektn bitane annem bi yana dunya bi yana yerim bn annemiii herkesn annesi kiymetli ama benimki bir baska dogrusu

Ewet herkesin annesi herkesin cani ama fedakar anne olabilmek ayri bi sanstir bana gore insallah sende bebisine annen gibi sefkatli ve fedakar bir anne olursun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…