- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.821
Ewet herkesin annesi herkesin cani ama fedakar anne olabilmek ayri bi sanstir bana gore insallah sende bebisine annen gibi sefkatli ve fedakar bir anne olursun kuzucum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Evet ya keskeee uffss Guvenlik kamerasi satisi yapan bir firmada satis sorumlusu sefiyim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BATım 17 Mayıs ama ben dayanamadım şimdi ofisin wcsinde bi test yaptım kocaman bi negatif cıktı.
gerçi arkadaşım daha erken ve gün içinde sıvı tüketimi çok oldugundan testte cıkmaz filen dedi ama çok moralim bozuldu.. zaten bana da bu ay olmazmış gibi geliyor. hiç hamileyim gibi hissetmiyorum.
hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen dayanamayıp BATımda gene test yaparım ama bu defa sabahtan..
Burcu bilmio nasil yapildigini kuzum bilen varsa benimde 27 mayiss :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
elifim ilk konuyu kendi açtı ya o mesajı düzelticek mesaj düzenleme panelinden altınada hmayıs hamile adaylarını yazacak kııı ne varki bunda
hcg 270 çıktı kızlar, hamileyimmmm
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum
tebrikler canım idrar testinde çıkmıştı dimi seninki
evet canım çıkmıştı kanda da gördüm inandım
hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum
hcg 270 çıktı kızlar, hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?