- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
27 mayıs elifd88 :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)
Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)
Kendini nie yazmadin :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bende geleyim dedim benm belli degil ama kesin hamis degilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazmayı bilmiyorum günümü hesaplamadım daha :):)
Mayıs ayı hepimizin ayı olsun insallahbenim ayım olmalı ki evliligimizin birinci yıldönümünde hediye olarak gelsin bebisim benim tahmini tarihim 24 mayıs
Ayy kiyamam ben sana yaa umudu kaybetmemek lazim aslinda
Insallah canim cok gusel olur konumuzu acaninda mayis dogum gunu insallah hepimiz hediyelerimizi aliriz
Agnucaston yani hayit hapı kullanacam ben kk de var onla ilgili bir topik. Konuyu açan hapa başladığı ay hamile kalmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende çok istiyorum bu ay insallh olur .bal tarçın çörek otu adetinin 3 günü baslicam 12 gün devam ayrıca adet bitiminde incir kuru .eşimede keçiboynuzu basladum dün hayırlisi ay bide ovulasyon testi aldım netten yapicam onu hadi kızlar hepimiz neler yaptıgimizi yazalım.bu ay insallah olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?