Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

onemorecupeofcoffee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
2.038
128
163
Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)

Ayyy ayy evet herkes hamis olanlar ozellikle tecrubelerini paylasip bizide bilgilendirsinler

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bende geleyim dedim benm belli degil ama kesin hamis degilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mayıs ayı hepimizin ayı olsun insallah benim ayım olmalı ki evliligimizin birinci yıldönümünde hediye olarak gelsin bebisim benim tahmini tarihim 24 mayıs

Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlat versin insallah .. Bu ay gülsun yüzümüz gitsin icimizin burukluğu

Yazmayı bilmiyorum günümü hesaplamadım daha :):)

Allahim burcu insallah tecrubelerini yazanda cok olur hepsini uygularizda su duymustum bal tarcin corek otu karisimini bi arastirsak adetin 3.gunu baslaniyo sanirim

Mayıs ayı hepimizin ayı olsun insallah benim ayım olmalı ki evliligimizin birinci yıldönümünde hediye olarak gelsin bebisim benim tahmini tarihim 24 mayıs

Insallah canim cok gusel olur konumuzu acaninda mayis dogum gunu insallah hepimiz hediyelerimizi aliriz

Beni de aliiiiin. Benim de daha belli değil de olsun

Agnucaston yani hayit hapı kullanacam ben kk de var onla ilgili bir topik. Konuyu açan hapa başladığı ay hamile kalmis

Bende çok istiyorum bu ay insallh olur .bal tarçın çörek otu adetinin 3 günü baslicam 12 gün devam ayrıca adet bitiminde incir kuru .eşimede keçiboynuzu basladum dün hayırlisi ay bide ovulasyon testi aldım netten yapicam onu hadi kızlar hepimiz neler yaptıgimizi yazalım.bu ay insallah olur:)

Agnucaston yani hayit hapı kullanacam ben kk de var onla ilgili bir topik. Konuyu açan hapa başladığı ay hamile kalmis

Doktor mu veriyo bu hapi yoksa bitkisel bisi mi? Ben de sogan kürünün ardindan da incir kürü yapanlarin faydasini gorenleri duydum

Sen sunlara detayli bi yaz bakim corek otu bal 12 gun mu yapiliyo? Bide incir kuru ne icin tatlim ? Keci boynuzunu esime nasil yapicam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…