Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım canım bılıorum ama evde test olunca yapsammı yapmasam mı dyıp duruom yaptım testten urtuldum yapmıycam kuzzum adetım gecersede 2 gun beklıcmmm

yok canım yaa regl günü bekle olmazsan yap kesin çıkar valla canım inş hamişsindir sende adet gelmeyene kadar umut vardır her zaman

ahada o şişkinlikten bendede var yeminle :))) kız delimisin divanemisin 11 gün önce test mi yapılır tamam delirelim ama tımarhanelik olacak kada değil canımmm :)))

gercekten dunya ayıbı buuu magzın programları herseyı ızledık ama onları grmedıkkk duymadık bıle

ya nasıl oluyo böyle bişeykii. hiç anlamadım kaç tane yaptın silik çıkmıştı dimi .üzülme canım benm gelecek aya inşallah . çok üzüldüm şimdi

canımm hakkında hayırlısı olsun.bızlarden cogu kısıde yanına gelıcez hazıran bolumune.. artık bende umıdıme kestı kesecem bu ay cunku 3 gun once olan belırtılerden eser bıle yokkk. bata 5 gun var hıcbırsey yok

bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...

yaa cok sevındım canım hayırlı olsun allah saglıkla kuvagına almayı nasıp etsınn. darısı ısteyen herkese ın benım bata 5 gun var ama belırtım yok 3 gun once vardı sırtım agrıyordu kasıklarıma agrılar gırıyordu artık eser bıle yok:S:Sınss hamıleyımdırr korkuyorum test yapmaya

sağol canım, dualarım buradaki tüm hamile kalmak isteyenlerle...

Yemek ne yedin gaz mi yapti acaba kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

teşekkür ederim canım, inşallah hamilesindir, ağrılar bende oldu devam da ediyor...

Yemek ne yedin gaz mi yapti acaba kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok elifim yemekten değil kuzum ya yumurtluycam :))) yada işte bilmiyorum ki kıııı :))) dünde böyleydi şimdi görsen sanki 7 aylık hamiş gibiyim şüphelerle doluyumm tehlikeliyimm agrasifimmm manyağımm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…