- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.861
bata sonnnn 3 gunn
canım canım bılıorum ama evde test olunca yapsammı yapmasam mı dyıp duruom yaptım testten urtuldum yapmıycam kuzzum adetım gecersede 2 gun beklıcmmm
Merhaba ben yeni katıldım benim adetim 23 Mayıs ama beş gündür mide bulantısı alt karında şişlik baş ağrısı var şuanda kasıklarım ağrıyor ama batma gibi değil sürekli sızlıyor gibi üç gün önce test yaptım çıkmadı sizce hamilelik belirtileri mi bunlar acil yardım
Bende hem ağladım hem söylendimo insanların çaresizliklerine üzüldüm birinin eşi bekliyor 48 saattir orda sağ çıksın bu şehri terk edicem diyor. Burda kalırsak parasızlıktan yine o işi yapar diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam leyla tamam yarın sabah ilk idrarınla test yap kurtulalım senden alla sen yaaa :)))))
Ayy hadi hayırlısı inşallah kuzum
olurmu kı cıkarmı kı ıkı gun kala bugun uc yarın ıkı dger gun bır eger gecıkırseee kalmıcakkk veee dr a gdecemmm smdu mu yapsam yarınmııı :)
berifncim çıkar allahın izniyle sen yarın yap kuzum ilk idrarla
ya nasıl oluyo böyle bişeykii. hiç anlamadım kaç tane yaptın silik çıkmıştı dimi .üzülme canım benm gelecek aya inşallah . çok üzüldüm şimdi
Ayy hadi hayırlısı inşallah kuzum
bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...
Sevindim bitanem ya ne gusel bendede sag tarafta sanci var ama ara ara surekli degil gerci daha yumurtlama donemimdeyim bakalim bende 27 mayisi bekliycem
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Tebrikler arkadasim:) RABBim saglikli kucagina almayi nasip etain.Benimde 20gun gecmis bekliyorum yarin test yapacagim.kasiklarimda batmalar var insALLAH bende hamileyimdir:) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr zaten deliyimm iyice deliricem yawwben balon gibi şiştim yahuuu oğluşuma hamileykende böle şişiyordum acaba yumurtluyormuyum diye testte yaptım yokk hiç bişey görünmüyor acaba diyorum çooookkk yeni bişey mii ayyyy çok heyecan verici yaaa
sağlıkla kucağına al inş bişey sorcam sende şişkinlik varmıy dı ????
tabıkı bılıorum negatıf cıkacagınıda bılıorum ma evde durunca o test benı yıoo en ıyısıı bıttsın gıtsınn ohhh
yaa cok sevındım canım hayırlı olsun allah saglıkla kuvagına almayı nasıp etsınn. darısı ısteyen herkese ın benım bata 5 gun var ama belırtım yok 3 gun once vardı sırtım agrıyordu kasıklarıma agrılar gırıyordu artık eser bıle yok:S:Sınss hamıleyımdırr korkuyorum test yapmaya
güzel bayenn :))) hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla doğurun inş sizde şişlik var mı????
Yemek ne yedin gaz mi yapti acaba kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?