- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.881
benim ilişkiden itibaren ara ara oluyor, inşallah sen de hamile kalırsın tatlım...
benim ilişkiden itibaren ara ara oluyor, inşallah sen de hamile kalırsın tatlım...
inşallah tatlım, şişkinlik çok hissetmedşm ama baya gaz vardı hala da var...
yok elifim yemekten değil kuzum ya yumurtluycam :))) yada işte bilmiyorum ki kıııı :))) dünde böyleydi şimdi görsen sanki 7 aylık hamiş gibiyim şüphelerle doluyumm tehlikeliyimm agrasifimmm manyağımm :))))
güzel bayenn :))) hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla doğurun inş sizde şişlik var mı????
Âmin canımm inşallah. Bende bugün şişlik olmaya başladı canım ama alta doğru değil sanki midemin üstü gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
anladım tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inş
yok canım yaa regl günü bekle olmazsan yap kesin çıkar valla canım inş hamişsindir sende adet gelmeyene kadar umut vardır her zaman
Anammm o zaman iki ihtimal var kuzum ya kirmizi kart yiycen yada yumosun pitliylac bari bu aksam kocayi ziyaret et :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özzlemmmmmmm bendede şişkinlik var patlıcam başkada bişi yokk
aslında umudum var biraz ayıp olacak ama eşim bile fark etmiş senin göğüslerin büyümüş diyo ben bunu işaret olarak algılıyorum bi belirti gibi ve sol kasigim da da agri var bilmiyorum ama inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar farkındamısınız hepimiz bi belirti yaşıyoruz topic olarak kafayı yedik hayırlı ugurlu olsun inşallah
kız seninde batına daha var hamiş olabilirsin heee ayyyy inş hamişizdir inş kıııı
keşkeee kuzum da sanmıyom ben .ne güzel olurduburdaki herkes kalsın inşallah cuma gecesinin hürmetine Yarabbim
detttt manyağ manyağğ konuşma hamişsin dediysem hamişsin :)))) amin canım inş hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olcak inş
Merhaba hanımlar..Canım çok sıkkın ,ne yapacağımı bilemedim.11 nisan pazar günü adet olmam gerekiyordu.Adet düzenim ise 34 veya 35 günde oluyor.Fakat ben adet olmadım, haliyle de acaba diye ümitlendim.Dün idrar testi denedim bişey çıkmadı.Belki kanda netleşir diye test yaptırdım sonuç ise 1.20.. Doktor, bu değerle gebelik olmadığını, belki stresten sebeb günün geciktiğini söyledi.Gerçi bu aralar birçok stresli şey yaşadım ama adetim bu kadarda gecikmedi şimdiye kadar..Kendimi umutlandırıp üzülmek istemiyorum ama bir umudum olsunda istiyorum..Ne yapacağım şimdi, çok üzgünüm ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?