Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Anammm o zaman iki ihtimal var kuzum ya kirmizi kart yiycen yada yumosun pitliylac bari bu aksam kocayi ziyaret et :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

herkese hayırlı akşamlar.
öncelikle hepimizin başı sağolsun. Allahım bir daha böyle acı bir felaket yaşatmasın şehitlerimizin yakınlarına sabır metanet versin..
hamile haberleri var ne kadar güzel.
Rabbim sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip eder ve dileyen herkes bu güzel duyguyu tadar inşallah. Amin.
benim bat bugündü ama pek düzenli bir döngüm olmadığı için güvenemiyorum. yarın sabah sağlık ocağında yaparlarsa kan tahlili yaptırıcam. hastaneye gitme şansım yok.
bağlı olduğum sağlık ocağı olmasa da yaparlar mı ki misafir hasta olarak.farklı bir ilçe de çalışıyorum da ondan. bilgisi olan var mı arkadaşlar.

yok canım yaa regl günü bekle olmazsan yap kesin çıkar valla canım inş hamişsindir sende adet gelmeyene kadar umut vardır her zaman

aslında umudum var biraz ayıp olacak ama eşim bile fark etmiş senin göğüslerin büyümüş diyo ben bunu işaret olarak algılıyorum bi belirti gibi ve sol kasigim da da agri var bilmiyorum ama inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun tatlım. Tevekkeltu alallah deyip hazirana gececegiz. Ben daha kirmizilari gormedim. Ama görme belirtilerimin hepsi var.. olunca yazarim hazirana gecerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eğer kociş demişse vardır bir bildiği adamın malı sonuçtaa heheheee düşünsene sen hamiş olduğunu bilmiyorsun kocişin biliyor heheh ne günlere kaldık :)))

Merhaba hanımlar..Canım çok sıkkın ,ne yapacağımı bilemedim. 11 nisan pazar günü adet olmam gerekiyordu.Adet düzenim ise 34 veya 35 günde oluyor.Fakat ben adet olmadım, haliyle de acaba diye ümitlendim.Dün idrar testi denedim bişey çıkmadı.Belki kanda netleşir diye test yaptırdım sonuç ise 1.20.. Doktor, bu değerle gebelik olmadığını, belki stresten sebeb günün geciktiğini söyledi.Gerçi bu aralar birçok stresli şey yaşadım ama adetim bu kadarda gecikmedi şimdiye kadar..Kendimi umutlandırıp üzülmek istemiyorum ama bir umudum olsunda istiyorum..Ne yapacağım şimdi, çok üzgünüm ben yaa

11 nisandan bu yana adet olmadin mi? Bi ay olmus testi ne zaman yaptirdin

off kızlar yarına test yapsammıkı sureklı aklımda korkuyorum bır yandan da:26::26: yarına bata 4 gun kalmıs olacak. cıkarmıkı bırsey varsa acaba.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…