• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Off astim varya benden bogurmek cok ic acici olmuo bende kuzummm :( tabiki sende cok iyisin cicisinnnn hamile haberni alcaz aen merak etme calismalara devam durmak yokkk sen aksaray yaznca bi an umutlanp istanbl aksaray sndim :(:(:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keşke canım öyle olsa görüşürdük:)sne ne iş yapıosun canım?

Bilmemki kuzum benim bat 27 mayis tatlim sali carsamba bugunde calisma olacak benim yumurtlama daha bugunler kuuzum ben calis yapiomda kasiklarim araa ara agiriyo sali carsamba yumurta aki akinti gordum atladim kocisin uzerine bakalim hayirlisi artik bu ay cok calisiyom hayirlisi belki bi umut acaba olma ihtimali varmidirki dr bisey dedi mi ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

benimde batım 27 mayıs ben ovulüsyon testimde 15. gün kızarmaya başladı 16.gün aynı renkdi 17.gün biraz soldu 18.gün silik oldu sen test kullanmıyormusun 15. gün akıntımda geldiydi benim bu günleri değerlendirdik bakalım 4-5 gündür sol kasığım çok ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı kendimi izledim bu ay böyle şimdilik sonuc ne olacak ilk defa testi kullanıyorum :1:

Back
X