- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.761
Bn burdym kuzum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen öle hiçbirşey yapasım gelmiyor zaten moralim bozuktu kanamam halen var o bunaltıyordu bir de üstüne olaylar mahvetti beni uyuyasım geliyor hiçbirşey düşünmedenHadi ya evet aslinda hic ic acici gunler yasamiyoruz hersey ust uste geldi yaff
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canımm beklee cok okudum gecıkınce pozıtıfı gorenlerı. bence guzel haberler verıcezz bak gor..off son 5 gunn bata. yumurtlama 7 8 mayısta gerceklestı.herkes test yapmıssss yaa valla zor dayanıyorumgercı benımkı yapsamda cıkmaz galıba daha 7 gun gecmıs ılıskının ustunden.ovulasyon testınde koyu cıktı .ama onemlı olan gebelık testıı ayyy ıns guzel haberler verırız yaa
zaten o var canım hep ole çıkar ama 3 falan çıkarsa o zaman yuksele biliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum ya sanki goguslerim büyüdü kasiklarim da ara ara agriyo bi sizi gelio sence bunlar belirtimi...
Ay ne kadar heyecanlısın öylee :) ins canm benm değer düştü o yüzden umudumu kestim gibi bişi yine de Allah Kerim belli olmaz bekleyip görcs
💕✨
Insallah iyi olursun canim benim kolay gecsin insallah hamisligin biraz zor basladi ama gecicek kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
selam kızlar kimsenin pek tadı yok herhalde yaşanan olaylar mahvetti hepimizigerçekten test yapan oldumu sonuçlar ne alemde
allah yardımcımız olsun canım. hakkımızda hayırlısı neysee o olsun. genede umıt kesmek yok tamammı:) eger bu ay hayırlıysa bu ay degılse dıger ay dıye dua edıyorum hep.valla acayıp heyecanlıyım ne cıkacak dıye ama kursagımda kalacak dıyede dusuncelerım cok fazlabenım esımın haberı yok ovulasyon testı kullandıgımdan falan onu strese sokmak ıstemedım zten ben streslıyım yeterınce:):) ama anlamıyor da degıl bazı seylerı:):) eger hamıleleık olursa ona cok buyuk suprız olacak . eger olmazsa umutlar hazırana kalacak puff
kızlar bi baksanız bana :18:
benim bat 20 mayıs...
söz verdim kendime regl günüm geçmeden test yapmıycam,
az önce öyle bi akıntım olduki, regl oldum sandım,
hemen lavaboya koştum,
ama bemmmbeyaz bi sıvıyla karşılaştım,
ne ki o şimdi, bilemedimmm:44:
Kiyamam sana kuzum nerde yasiordun sn nerdesin yok azalmaz kalite sen.saldir kocaya yinehuzursuz olma kapama kendi.icini canim rahat ol umuorm esinle aran cok cok iyi olcak cunkuuu bebikooo gelicekk teyze olcammm off hem.nasil zor tuvalet bzm satis katinda bi oguruom sirket ayakta resillik sorma imkan olsa calismam ama para lazim bebis icin napalim borclarda var caliscaz tatlimm ne ogretmenisn ayaricaaa yerm.kiz snii ben.hep burdaym canim sikilio zten iyi gelionz bana suan zaten dunya asiri donuo banaaaa cift goruom
inşallah hep beyaz gelir ve kırmızıları görmezsin 9 ay boyunca... adetin yaklaştıgını da gösterebilir, olmayacagını da bilemedim ki...
Canım benim çıkar hamileliğin tadını ben olsam bogurebildigim kadar böğürurdumcanım aksaray da yaşıyorum sınıf ogretmeniyim.çalışmak hem zor hem güzel.ben de öğrencilerimle ve sizlerle stres atiyorum.canım inşallah ya ben de güzel haberler verebilirim.çok iyisin
Maalesef hepimizin ici yandi yanio hala canim sadece dualarimizi iletioruz rahmetine kavusanlara...
test yapsam çıkarmı:44:
ama yok yaa yapmayım dmi:18:
canım sen iyi dayanmışsın bende bekliyorum öyle ama kesin olacam eminimiçin rahat edecekse bi test yapda sonucu yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?