Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hadi ya evet aslinda hic ic acici gunler yasamiyoruz hersey ust uste geldi yaff

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aynen öle hiçbirşey yapasım gelmiyor zaten moralim bozuktu kanamam halen var o bunaltıyordu bir de üstüne olaylar mahvetti beni uyuyasım geliyor hiçbirşey düşünmeden

Ay ne kadar heyecanlısın öylee :) ins canm benm değer düştü o yüzden umudumu kestim gibi bişi yine de Allah Kerim belli olmaz bekleyip görcs

💕✨

kuzum ya sanki goguslerim büyüdü kasiklarim da ara ara agriyo bi sizi gelio sence bunlar belirtimi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim bndeki belirtilerdn bazilari bunlardiii damarlar belli mi gogslerde

Ay ne kadar heyecanlısın öylee :) ins canm benm değer düştü o yüzden umudumu kestim gibi bişi yine de Allah Kerim belli olmaz bekleyip görcs

💕✨

allah yardımcımız olsun canım. hakkımızda hayırlısı neysee o olsun. genede umıt kesmek yok tamammı:) eger bu ay hayırlıysa bu ay degılse dıger ay dıye dua edıyorum hep.valla acayıp heyecanlıyım ne cıkacak dıye ama kursagımda kalacak dıyede dusuncelerım cok fazlabenım esımın haberı yok ovulasyon testı kullandıgımdan falan onu strese sokmak ıstemedım zten ben streslıyım yeterınce:):) ama anlamıyor da degıl bazı seylerı:):) eger hamıleleık olursa ona cok buyuk suprız olacak . eger olmazsa umutlar hazırana kalacak puff

Ben de bu ay hamile kalmazsam bi dahaki ay bişey demycm canm eşime sen en iyisini yapmışsn.stres oluyorlar malesef bu da sperm hızını etkiliyormuş benm eşim de belkio şu an az kaldıı aaaz

💕✨

kızlar bi baksanız bana :18:
benim bat 20 mayıs...
söz verdim kendime regl günüm geçmeden test yapmıycam,
az önce öyle bi akıntım olduki, regl oldum sandım,
hemen lavaboya koştum,
ama bemmmbeyaz bi sıvıyla karşılaştım,
ne ki o şimdi, bilemedimmm:44:

BATım 17 Mayıs ama ben dayanamadım şimdi ofisin wcsinde bi test yaptım kocaman bi negatif cıktı.

gerçi arkadaşım daha erken ve gün içinde sıvı tüketimi çok oldugundan testte cıkmaz filen dedi ama çok moralim bozuldu.. zaten bana da bu ay olmazmış gibi geliyor. hiç hamileyim gibi hissetmiyorum.

hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen dayanamayıp BATımda gene test yaparım ama bu defa sabahtan..

inşallah hep beyaz gelir ve kırmızıları görmezsin 9 ay boyunca... adetin yaklaştıgını da gösterebilir, olmayacagını da bilemedim ki...

Canım benim çıkar hamileliğin tadını ben olsam bogurebildigim kadar böğürurdumcanım aksaray da yaşıyorum sınıf ogretmeniyim.çalışmak hem zor hem güzel.ben de öğrencilerimle ve sizlerle stres atiyorum.canım inşallah ya ben de güzel haberler verebilirim.çok iyisin

Off astim varya benden bogurmek cok ic acici olmuo bende kuzummm tabiki sende cok iyisin cicisinnnn hamile haberni alcaz aen merak etme calismalara devam durmak yokkk sen aksaray yaznca bi an umutlanp istanbl aksaray sndim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…