- 17 Şubat 2014
- 464
- 310
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.601
Yok canım sadece o tarihlerde oldu
Ay hadi inşallah senden de güzel haberi alırız canımcım
Ay insallah tutmstr progesteronda 30 kusur ckmsti.doktor bu ay cok iyi yumurtlamssn hamile kalma ihtmalin yuksek dmsti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kuzum hatta 5 gün var. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah had, bakalım hayırlı haberler inşallah
Hayirli olsun canimbenim de bat 19 mayis ve iliski de 2-3-4 mayista oldu... ayyy dua et hamis arkadaşım darısı başıma olsunnnn...
Ya cnm testi ne zamn yaptn hassas miydi
yaaa ne gzelll pekı hısettnmı bseler meraktanmı yaptınnn yoksa hssettnmı
Etmem mi canım hepinize tek tek dua edicem. Siz de dua edin bana. Daha 3,5 haftalık falan
Canım aslında daha çok meraktandı ama dünden beri sancım vardı. Regl sancısı sandım hatta bu sabah testte çıkmayınca adet olcam kesin dedim. Ama dğişik bir sancı onun dışında dün bel ağrım oldu bide idrara sık çıkıyorum 2-3 gündür. Başka da belirti olmadı canım
nedenkı cnmmm ben esımı beklıyrm gelsın yapcmmm baklmmm snccc ne olcakkk
duyguuu aynııı tarhlerdeee olmusss bzmkılerrr bnde dr a gttm 28 nsanla 5 mayıs arası oldu ılışkımmm bır gun var bır gun yok seklındee yumurtlamam oldu ama hamıs mıyım bılmıyorummm
Yapmak istemedm canim umutsuz oldugum icin evde bi test var yarin sabah yapabilirm ama sen yap guzel haberler bekliyorum
yaaaa duyguuuu ınanmıyrummm bnmkıdeee 28 kusur cıkmıstııı bana aynı seylerı soledı dr um
Aynen cnm bu kadr belrtiye olmasi lazm bebisimizin
Canım aslında daha çok meraktandı ama dünden beri sancım vardı. Regl sancısı sandım hatta bu sabah testte çıkmayınca adet olcam kesin dedim. Ama dğişik bir sancı onun dışında dün bel ağrım oldu bide idrara sık çıkıyorum 2-3 gündür. Başka da belirti olmadı canım
Rabbim, sag salim kucağına alip mis kokusunu doya doya icine cekmeyi nasip etsin insaallh. Peki belirtin var miydi tatlım?
Ya cnm ciddi mi ins tutmstr bu ay
Canım yukarıda yazdım bu belirtiler dışında herhangi bir şey yoktu
Yazmışsın yeni gördüm. Sen tecrubelisin artık. Rehber ol bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?