Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Yok canım sadece o tarihlerde oldu

Ay hadi inşallah senden de güzel haberi alırız canımcım

Hayirli olsun canim benim de bat 19 mayis ve iliski de 2-3-4 mayista oldu... ayyy dua et hamis arkadaşım darısı başıma olsunnnn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun canim benim de bat 19 mayis ve iliski de 2-3-4 mayista oldu... ayyy dua et hamis arkadaşım darısı başıma olsunnnn...

Etmem mi canım hepinize tek tek dua edicem. Siz de dua edin bana. Daha 3,5 haftalık falan

yaaa ne gzelll pekı hısettnmı bseler meraktanmı yaptınnn yoksa hssettnmı

Canım aslında daha çok meraktandı ama dünden beri sancım vardı. Regl sancısı sandım hatta bu sabah testte çıkmayınca adet olcam kesin dedim. Ama dğişik bir sancı onun dışında dün bel ağrım oldu bide idrara sık çıkıyorum 2-3 gündür. Başka da belirti olmadı canım

aynıları bendede var cnm ama korktugum ıcın yapmıyorum bnm de karın agrım var regl olcm gbıı ama bılmıyrm ynede

Yazmışsın yeni gördüm. Sen tecrubelisin artık. Rehber ol bizee

duyguuu aynııı tarhlerdeee olmusss bzmkılerrr bnde dr a gttm 28 nsanla 5 mayıs arası oldu ılışkımmm bır gun var bır gun yok seklındee yumurtlamam oldu ama hamıs mıyım bılmıyorummm

Aynen cnm bu kadr belrtiye olmasi lazm bebisimizin

Rabbim, sag salim kucağına alip mis kokusunu doya doya icine cekmeyi nasip etsin insaallh. Peki belirtin var miydi tatlım?

Canım yukarıda yazdım bu belirtiler dışında herhangi bir şey yoktu

Kızlar ben çıkıyorum yine girmeye çalışıcam, işyerinde çok giremiyorum gündüz yazamazsam diye söyleyeyim. Ama ara ara girip cepten mutlaka bakacağım. Hepinizin iyi habrlerini alırız inşallah. Allah razı olsun destek oldunuz benimle bu anlarımı paylaştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…