• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar ben çıkıyorum yine girmeye çalışıcam, işyerinde çok giremiyorum gündüz yazamazsam diye söyleyeyim. Ama ara ara girip cepten mutlaka bakacağım. Hepinizin iyi habrlerini alırız inşallah. Allah razı olsun destek oldunuz benimle bu anlarımı paylaştınız

Hadi bakalm taze anne.iyi geclr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm noyu attm ozeldn umarm becermsmdr.valla bnde belrti cok ama trsiyrm test yapamyrm.en belirgn sag kasgma arada o kadr buyuk sanci giriyoki nefsm kesiliyo felaket akinti var normalde adetten once kupkuru olrdum ha bide tabi arada adet sancisi geliyo.aaa en onemlisi belimin agrsndan oluyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmuş canmm geldi numaran şimdi dicm eklesin seni grup yöneticisi.bak benm de göğüslerime sancı girio.
Çok olmasa da kuru deilim akıntm var ama bilemiorum :(

💕✨

tşk ederim. 30 nisanda regl oldum 5 mayısta bitti.

normalde bugün 14ü bnm yüksek yumurtlama günüm. ama 3 gündür de korunmadan eşimle birlikte oluyoruz.
bencede erken yani hamile olma ihtimalimde düşükken bide ama eşim çok istiyor bebek benide bu fikre çok alıştırıyor test yapmaktnda bu yüzden korkuyorum olumsuz çıkarsa ben çok yıkılırım üzülürüm. Sanırım 28ine kadar beklemeliyim.

sol kasığımdaki ağrı belki yumurtlama çatlama belirtisidir.

Canım yumurtlamadan dolayı sanırımmo agrı cnkı sat tarıhımızde aynı benmde öyle agrım hatta ara ara sancı agrıda dııl tam bgünleri degerlendirmek lazım ama üç gün üst üste ilişki sperm açısından zararlı mı acaba cok kararsız kaldım yoksa bhünde çalışcam 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X