- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.641
bu ay planlı proglamlı olarak son gaz çalışmalarımızı tamamladık.:)adetime 1 hafta var bugün test yaptım ve negatif cıktıkasıklarımda değişik bi ağrı var ve yürürken sanki kasıklarımda bilye gibi bişey var pıt pıt atan..tabi bunları ben psikolojik olarakta uyduruo olabilirim.umarım bu ay isyeten herkez müjdeli haberlerini buraya yazar kızlar.
Kaç gün vardı bata. Bide benim 5fk da değil 10. Dk da falan çıktı atma hemen testi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bata kac gn vardi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı şeyleri şu an bende yaşadım bugun canım...sanki küçük bi bilye var pıt pıt atıyor oramda:) inşallah dilediğimiz gibi sonuçlanırkızlar, aranıza ben de geldim.
2 aydır bebek deniyoruz,
daha evvel de arada tek tük korunmasız ilişki olmuştu hani belki bize bi sürpriz olur falan diye,
velhasıl hiçbiri olumlu sonuçlanmadı.
bugün yapmam gereken bi sürü iş vardı, sabahın 8 inden beri koşturmacadayım yani anlayacağınız.
eve gelince de çamaşır ser, makineye çamaşır at , hiç durmadım.
tam bunları yaparken sağ kasığımda batma-seğirme gibi bişey oldu,
ne olduğunu anlayamadım , o da fazla uzun sürmedi zaten
aradan 10dk geçmeden kasığımın biraz üstünde aynı seğirme fakat bu sefer daha şiddetli,
korunmadığımız aklıma gelince hemen işi gücü bırakıp yattım,
yatınca biraz daha sürdü, geçti.
bat ayın 18inde , 4 gün sonra,
heyecanlandım birden, geçen ay da heves aedip aldım erken gebelik testi
sonuç üzücü oldu,
var mı benim gibi birşeyler yaşayan??
Ben de aynı senin gibi oldum, sonumuz benzemesin, testim negatif çıktı😔😔
selam canım, çatlama iğnesi 78 tl. ben iki aydır oluyorum. klomen kullanırken yumurta büyümünde kasıklarda, belde ve bacakta ağrı oluyor. ama yumurta genelde klomen bittikten sonra başlıyor.
aynı şeyleri şu an bende yaşadım bugun canım...sanki küçük bi bilye var pıt pıt atıyor oramda:) inşallah dilediğimiz gibi sonuçlanır
benimkide negatif cıktı ama 1 hafta var adetime,senin kaç gün var
bakalmmm gecıkırse tekrarlıcammm gecıkmezse zatenn kırmız kartt
Olmuş canmm geldi numaran şimdi dicm eklesin seni grup yöneticisi.bak benm de göğüslerime sancı girio.
Çok olmasa da kuru deilim akıntm var ama bilemiorum
💕✨
saol canım ben de galiba yumurtalar gelişmeyecek diye endişe ediyordum. off bitsin bu çilemiz artık ya
Günaydın herkeseee, hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah
uzan film izle ıs hemencik uyuma :d
Saol canım benim iyi ki varsiniz.Allah senin iyi kalbinin mukafatini verdi.inşallah hayırlisiyla bebeğini de kucağına almayı nasip eder Allah
kizlar sizi takipteyim heran suan ocak 2015 anneleri topiginde 45 kisiden fazlayiz ve insallah ay sonuna kadar sizden gelen guzel haberlerle 100 u bulcaz sabirsizlikla bekliyorum aramiza katilmanizi rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda
Nasıl hissettin peki canım yani vücudunda bir belirti mi oldu.benim de bu ay içimde güzel hisler var sanırım hsg çektirdin o yüzden umutlandim bakalım ne olcak
Kızlar sonuç 26 :) hamileyimmmm
Ooooooo ole bir uyumusum ki sormaa kocamda.firsattan istifade gec saate calismis garibcanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?