Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bu ay planlı proglamlı olarak son gaz çalışmalarımızı tamamladık.:)adetime 1 hafta var bugün test yaptım ve negatif cıktı kasıklarımda değişik bi ağrı var ve yürürken sanki kasıklarımda bilye gibi bişey var pıt pıt atan..tabi bunları ben psikolojik olarakta uyduruo olabilirim.umarım bu ay isyeten herkez müjdeli haberlerini buraya yazar kızlar.

Kızlar bat18 mayıs
Eşim bi de ultra erken gebelik testi almış, ilişkiden 5 gün sonra tespit edeni,
Bu ay yine elimiz , karnımız boş,
Önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım😔😔

Ben de aynı senin gibi oldum, sonumuz benzemesin, testim negatif çıktı😔😔

Kaç gün vardı bata. Bide benim 5fk da değil 10. Dk da falan çıktı atma hemen testi canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bata kac gn vardi canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bat18 mayıs

Eşim bi de ultra erken gebelik testi almış, ilişkiden 5 gün sonra tespit edeni,

Bu ay yine elimiz , karnımız boş,

Önğmüzdeki ay ovulasyon testi alacağım😔😔

aynı şeyleri şu an bende yaşadım bugun canım...sanki küçük bi bilye var pıt pıt atıyor oramda:) inşallah dilediğimiz gibi sonuçlanır

aynı şeyleri şu an bende yaşadım bugun canım...sanki küçük bi bilye var pıt pıt atıyor oramda:) inşallah dilediğimiz gibi sonuçlanır

benimkide negatif cıktı ama 1 hafta var adetime,senin kaç gün var

Ümidim yok oldu , gitti😞😞😞

Benim bat 18 mayıs, 3 gün var.

Dilerim senin sonucun mutluluk olur👼

bakalmmm gecıkırse tekrarlıcammm gecıkmezse zatenn kırmız kartt

canımm yaptınmı test daha 3 gun varmıs hayırlısıyla adetın gecıkınce tekrar yaparsında cıft cızgıyı gorursun uns.. offf benımde 6 gun var gecmek bılmedııı ya 20 mayıs bat tarıhım. ıns hepımıznkı tutarr bebısler gelır amınnnn

Günaydın herkeseee, hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım ben de galiba yumurtalar gelişmeyecek diye endişe ediyordum. off bitsin bu çilemiz artık ya

büyür canım büyür. Klomenin 5. günü falan başlıyor ağrılar. zaten hissediyorsun böylece büyüdüğünü. stres yapma yeter. birde kuru incir ye veya incir kürü yap onunda faydası olur.

Saol canım benim iyi ki varsiniz.Allah senin iyi kalbinin mukafatini verdi.inşallah hayırlisiyla bebeğini de kucağına almayı nasip eder Allah

Sende iyiki varsin bitanemmmm Allah razi olsun sendende insallah Rabbim sanada tez zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallahhh biz isticez Yuceler Yucesi Rabbim verecek eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olsn insallah Aminn gelince hemen yaz bana naptin.merak.ediorjm

Bende gelebilir miyim topiginizeee

Ya o gundn sonra sol kasigimda bir agirlik vardi sanki canim degisikler.nasl miden guruldar ya ole.hisler vardi ve goguslerimde damarlarm birden belirginlesti sonra gun gectikce kasik agrim oldu akintim vardi yani dedim bende bisi var ama inanmadi kimse simdiden hissetmessn falan ama ben acik acik yasadim ve hissettim canim

Ooooooo ole bir uyumusum ki sormaa kocamda.firsattan istifade gec saate calismis garibcanim

Ohhh ne gusel ben uyuyamadim basim cooook agirdi kulagima kadar simdide agiriyo ya ilac alsammi ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…