- 2 Mayıs 2014
- 384
- 59
- 48
- 32
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.621
ınsallaah dyelımmm cnm bnm vardr bnce ama bz hssetmıyrzdurr yada umutsuzluk olmasın dye ole dsunuyoruzdur
Kızlar ben çıkıyorum yine girmeye çalışıcam, işyerinde çok giremiyorum gündüz yazamazsam diye söyleyeyim. Ama ara ara girip cepten mutlaka bakacağım. Hepinizin iyi habrlerini alırız inşallah. Allah razı olsun destek oldunuz benimle bu anlarımı paylaştınız
kızlarrr uzgunumkı negatffffama 3 gun oncesını gosteren testlerdenn degılll normal test beklıcemmm bakalımmmm [/QUOTE
Off ya bak korktm smdi yapmasam mi bn acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ıste negatfff benmkı
kızlarrr uzgunumkı negatffffama 3 gun oncesını gosteren testlerdenn degılll normal test beklıcemmm bakalımmmm [/QUOTE
Off ya bak korktm smdi yapmasam mi bn acaba
işteee bakalmmm 4 gun sanra tekrar yapcmmm bakalmmm bat gecıkırseee
Nese dur bakalim hersy btms dgl adet gecikecek mi bakalm
kızlarrr uzgunumkı negatffffama 3 gun oncesını gosteren testlerdenn degılll normal test beklıcemmm bakalımmmm
Canım benimde daha bu sabah negatif çıktı. Erken hamilelik testi ile öğrendim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr uzgunumkı negatffffama 3 gun oncesını gosteren testlerdenn degılll normal test beklıcemmm bakalımmmm
Erken gebelik testi ile sonuç: negatif:,(
Erken gebelik testi ile sonuç: negatif:,(
of of karnımda agrımaya basladı daha dgrusu yumurtalıklarımmm agrımaya basladı napcammm
Cnm noyu attm ozeldn umarm becermsmdr.valla bnde belrti cok ama trsiyrm test yapamyrm.en belirgn sag kasgma arada o kadr buyuk sanci giriyoki nefsm kesiliyo felaket akinti var normalde adetten once kupkuru olrdum ha bide tabi arada adet sancisi geliyo.aaa en onemlisi belimin agrsndan oluyorm
Uzulme tatlim hemen daha bata var testi atma ama beklet sonrada cizgi cikacakmi bi deneyelm
Canım kötü düşünme stres yapma bekle biraz. Herkesin aynı tarihlerde çıkmayabiliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tşk ederim. 30 nisanda regl oldum 5 mayısta bitti.
normalde bugün 14ü bnm yüksek yumurtlama günüm. ama 3 gündür de korunmadan eşimle birlikte oluyoruz.
bencede erken yani hamile olma ihtimalimde düşükken bide ama eşim çok istiyor bebek benide bu fikre çok alıştırıyor test yapmaktnda bu yüzden korkuyorum olumsuz çıkarsa ben çok yıkılırım üzülürüm. Sanırım 28ine kadar beklemeliyim.
sol kasığımdaki ağrı belki yumurtlama çatlama belirtisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?