Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hiçbiri yok ne yazık ki
adete 4 gün kala bile bulantı olur mu dersiniz?

canim bu belirtiler bende 1 hafta kala baslamisti ama iste her bunye farkli suan benimle bir hamilelik yasayip hala bulantisi olmayan arkadaslarim var o yuzden umitsiz olma ben bendeki belirtileri yazdim sadece

canim daha 4 gun var regl tarihine ve elinindeki regl oncesi yapilan testlerden degilse yapma cikmaz cunki uzulursun bosu bosuna az daha bekle yada regl oncesi yapilan testlerden al onlarla 2-3 gun kala yap insallah hamilesindir

Haklsn cnm ztn ruyasinida gordum test yapma daha erkn dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sonuç 26 :) hamileyimmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok sevindim hayırlı olsun.darısı bizlere inşallah.neler yaptın ne hissettin bize var mi tavsiyelerin.Allah kucağına almayı da nasip etsin

ayy harikasın,
hadi gözün aydın,
dayanamayacağım galiba ,
eşime söyleyeyim de,
bir gebelik testiyle gelsin eve :))

Canım benim sağolasın inşallah senin de gönlün göre olur. Bkleme bekleme erken gebelik testi al ama diğerinde çıkmadı benim

Cnm lutfen iliski tarhlerini ve yumurtlama tarhlerini yazsana

Canım 18nisan regl tarihim, 30 nisan ve 2 mayıs ilişki tarihim. Sanırım o arada oldu doktorumuz öyle demişti 13. ve 15. günler deneyin demişti. Tam o tarihlerde denedik.

Tebrikler kuzummm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallaahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Amin canım benim inşallah :)

Cnm bnmde ole.o tarihler disinda olmadimi

canım benim de son adet tarihim 18 nisan, 29 nisanda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm, o gün ve ertesi gün ilişki oldu. tahlil sonucumu yarın alıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…