Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cnm bnmde ole.o tarihler disinda olmadimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım sadece o tarihlerde oldu

canım benim de son adet tarihim 18 nisan, 29 nisanda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm, o gün ve ertesi gün ilişki oldu. tahlil sonucumu yarın alıcam ben de

Ay hadi inşallah senden de güzel haberi alırız canımcım

bnmle aynı olmus cnm bende dktra gttm o tarhler arası verdı hatta 28 nısanla 5 mayıs arasııı ama bır gun var bır gun yok seklındeydı ılıskı duzenı bılmıyrmmm hamısmıyım degılmıyım ve yuruyunce kosunca agrı oluyooo bende

Ayy bn demstm.allahm kucagna almayi nasp etsn darisi basima insallahhh

Canım benim âmin inşallah Allah razı olsun dua ettin içini rahatlattın giderken de :) inşallah senin de gönlüne göre ılacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım vende de ağrı var şu anda şiddetli hatta. Iliskiyi zaten 1 gün arayla öneriyorlar sperm 2-3 gün duruyormuş vücutta yeterli yani o aralık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bnmde ole.o tarihler disinda olmadimi

Cnm bnmde 27 29 nisan 1 3 4 5 maysta oldu.sence tutmusmudur

duyguuu aynııı tarhlerdeee olmusss bzmkılerrr bnde dr a gttm 28 nsanla 5 mayıs arası oldu ılışkımmm bır gun var bır gun yok seklındee yumurtlamam oldu ama hamıs mıyım bılmıyorummm

ınsalllaaahhh ya umuttt verdnnnzzzz hepınızzz bana bu sıtedeee ınsallahh hepımızzz hamısızdırrrr allahım hermkese nasıp etsn bakalm bnde test yapcmmm bakalmmmm senn daha adetıne dort gun mu var kan yaptın ve cıktımııı :):)

Evet kuzum hatta 5 gün var. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah had, bakalım hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…