Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Offf dusunmeden alikoyamiorm ama kendimkk napjmmm bebisim.ama bugn sanki azaldi gibi bende korkuyorum napimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuk annemi uzmeyim biraz huzur vereyim dedi allahmi bizimkide herseyi kotu dusunuyoooo ama yaaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Burdayim tabi nere gitcemmmm sen yaz daha yemek yazzz devam et sorcam sana bennn kesilcek.kuzum sen skin ol tamam mi biticek buda gececek

tultanımm ne olur affedin şener şen diyordu yaaa tultan hanımmm :)))) ya sinemcan inş geçer yaaa yoksa birilerinin katili olcamm :))))

Bi ovulasyon yapayim bwn 4 gibi

ewet cnm
ama ınternet paketım bugun bıttı telefonun ıcınde var ama acılmıo nasıl olcak o

Açılmaz canm net paketin yoksa malesef ama kablosuz internetin olduğu yerlerde kullanırsn bak topik var bu konuyla ilgili oraya bak grubu oluşturan üye orda.oraya yorum yapıosn o alıo hemn gruba canmcm

💕✨

selam kızlar moralim negatifi aldıktan sonra altüst oldu Kadı doğumda yıllardır hemşire olan yengemi aradım ve durumu anlattım adet düzensizliği yumurtlamadır bebek olmamasıdır bunlardan önce psikoloji moral çok önemli diyo kafaya takmıcaksın düşünmüceksin önce bunları halledebilesinki ona göre tedavi olabilesin diyo moralin bozuk sıkıntı stres olsa tedavi olsanda sonuç yine aynı diyo çok haklı gerçekten ben çok taktım sonuç bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…