- 2 Mayıs 2014
- 384
- 59
- 48
- 32
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.381
Günaydın kızlaaarrrr
yap tatlım dediğin gibi çatlamaktansa en iyisi alıp test yapmak
Aaaa yetti ama bu lekede canim gelecekse tam gelsin gelmiyceksede hic gelmesin dr ne demisti sana kuzum daha ne kadar surer demisti
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Tatlm bugn bitiyo tatil :) yarın aranızdymm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aglamaaaaa bende belki dedim yok ama iste tedbir almak istemis dr senin bebois sende kalicak birakmaz annesini insallah dunde benim bebisim olmustur Annesine gelir yavrum
Gunaydinn kizlarrr annisler ve annis adaylari hepinizi kocaman operek gune basliyorum eee ben bi kahvalti yapip doncem :)
Günaydın renkli kelebeklerrr
Kızlarrr moralim çok bozukkk yine dün çoookk açık kahve akıntım geldi bugünde karnım ağrıyor yaw 3 gün temizleniyom 4. gün hooooop leke bu nedir anammm çok düzensiz oldum bayıyor beni herşey artık((
Ovulasyon testi yapmadim ama Adetim duzenli ayin 1 de adet olacagim muhtemel ovulasyon 16 17si 16sinda yapacaktim ovulasyon testini incir suyu ve havuc suyu ictim erken mi yumurtladim acaba (╯﹏╰)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hııı tamam canım anlaşıldı erken yumurtlamışsın sen ama kahve akıntı olmaz yumurtlamada acab minik kistlerin vs olmasın tatlım çünkü bendede vardı ve bende bu kürü kullanömıştım öle olmuştu
inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))
Ayyy yerim senii bozma moralini tatlim lutfen icin temizlenior die sevin bence lutfennnn
e
ayyy elifim hiiiçç sorma yeminle sinir oluyorum kız varsın bi kaç ay çocuğum olmasın hiiiç dert değil lakin şu lekeler insanı delirtiyor eşimin işi çok yğun bu hafta tatlım ama haftaya mutlaka gidicem söylicem bi muayene etsin bakalım ne diycek???
inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))
Cnm bnde katlmak istmstm ama donen olmadi
Kalcak insallah teyzesi ama beni.korku sardi nedense artik doktora gtsm kalp atisini duysam ya bebek yok derse doktor naparim ben insallah seninde tutcak.kuzummm benim
hiiiii sen burdamıydın :)))) sen bütün yazıları okuma tamam kızlar çok kötü şeyler yazmış hehehehee hiç sorma bebeim yaaa canım 3 ay oldu bitecek nerdeyse yeminle gına geldi bana neyse ki haftaya mutlaka dr a gidicem inş bişey yok der bakalım
Gunaydn cnm aklindan o dusunceyi bi cikar bakalim.insallah kirmzi kart gormycksn
Kîst mihayirlisi bakalim 16sinda doktora gidicem canm hakkimizda hayirlisi bakalim korktum sen kist deyinnce
Gunaydinn canikommmm bende sni optjm tabikii kocamannn
Hayirrr hayirrr hic oyle kotu bi sekilde konusup psikoloji bozmuuyoruz bebisin seninle icini ferah tut ayy mideni bulandirip basini donduren kim onu dusunup pozitif ol sinemcimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?