• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Günaydın kızlaaarrrr:16::16::16:

Gunaydn sibelcim durumlar nasil.test yaptn mi daha.bn hala yapmadm.galiba yapmycmda.cesaretmi toplayamyrm.beklycm bn yapmycm.bu arada bi ruya gordm guya sbh kalkyrm test yapyrm.iki tane kipkurmzi cizgiiii:D ins gerck olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e
Aaaa yetti ama bu lekede canim gelecekse tam gelsin gelmiyceksede hic gelmesin dr ne demisti sana kuzum daha ne kadar surer demisti

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ayyy elifim hiiiçç sorma yeminle sinir oluyorum kız varsın bi kaç ay çocuğum olmasın hiiiç dert değil lakin şu lekeler insanı delirtiyor eşimin işi çok yğun bu hafta tatlım ama haftaya mutlaka gidicem söylicem bi muayene etsin bakalım ne diycek???

Aglamaaaaa bende belki dedim yok ama iste tedbir almak istemis dr senin bebois sende kalicak birakmaz annesini insallah dunde benim bebisim olmustur Annesine gelir yavrum

Kalcak insallah teyzesi ama beni.korku sardi nedense artik doktora gtsm kalp atisini duysam ya bebek yok derse doktor naparim ben insallah seninde tutcak.kuzummm benim

Günaydın renkli kelebeklerrr
Kızlarrr moralim çok bozukkk yine dün çoookk açık kahve akıntım geldi bugünde karnım ağrıyor yaw 3 gün temizleniyom 4. gün hooooop leke bu nedir anammm çok düzensiz oldum bayıyor beni herşey artık :(((

Ayyy yerim senii bozma moralini tatlim lutfen icin temizlenior die sevin bence lutfennnn

Ovulasyon testi yapmadim ama Adetim duzenli ayin 1 de adet olacagim muhtemel ovulasyon 16 17si 16sinda yapacaktim ovulasyon testini incir suyu ve havuc suyu ictim erken mi yumurtladim acaba (╯﹏╰)

hııı tamam canım anlaşıldı erken yumurtlamışsın sen ama kahve akıntı olmaz yumurtlamada acab minik kistlerin vs olmasın tatlım çünkü bendede vardı ve bende bu kürü kullanömıştım öle olmuştu

hııı tamam canım anlaşıldı erken yumurtlamışsın sen ama kahve akıntı olmaz yumurtlamada acab minik kistlerin vs olmasın tatlım çünkü bendede vardı ve bende bu kürü kullanömıştım öle olmuştu

Kîst mi :( hayirlisi bakalim 16sinda doktora gidicem canm hakkimizda hayirlisi bakalim korktum sen kist deyinnce :(

inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))

Bak ama yine yemekkkkkkkkkk

Ayyy yerim senii bozma moralini tatlim lutfen icin temizlenior die sevin bence lutfennnn

hiiiii sen burdamıydın :)))) sen bütün yazıları okuma tamam kızlar çok kötü şeyler yazmış hehehehee hiç sorma bebeim yaaa canım 3 ay oldu bitecek nerdeyse yeminle gına geldi bana neyse ki haftaya mutlaka dr a gidicem inş bişey yok der bakalım

e

ayyy elifim hiiiçç sorma yeminle sinir oluyorum kız varsın bi kaç ay çocuğum olmasın hiiiç dert değil lakin şu lekeler insanı delirtiyor eşimin işi çok yğun bu hafta tatlım ama haftaya mutlaka gidicem söylicem bi muayene etsin bakalım ne diycek???

Evet ya etsin baksin neyse ne varsa soylesin yazik evet ya tam boyle hersey iyi gusel derken hoppala leke senin kan tahlillerin felan iyiydi dimi hormonlar felan

inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))

Sonunu okumadan yorum yazdim bileeee okuoz herhaldeeeeeee

Kalcak insallah teyzesi ama beni.korku sardi nedense artik doktora gtsm kalp atisini duysam ya bebek yok derse doktor naparim ben insallah seninde tutcak.kuzummm benim

Hayirrr hayirrr hic oyle kotu bi sekilde konusup psikoloji bozmuuyoruz bebisin seninle icini ferah tut ayy mideni bulandirip basini donduren kim onu dusunup pozitif ol sinemcimmm

hiiiii sen burdamıydın :)))) sen bütün yazıları okuma tamam kızlar çok kötü şeyler yazmış hehehehee hiç sorma bebeim yaaa canım 3 ay oldu bitecek nerdeyse yeminle gına geldi bana neyse ki haftaya mutlaka dr a gidicem inş bişey yok der bakalım

Burdayim tabi nere gitcemmmm sen yaz daha yemek yazzz devam et sorcam sana bennn kesilcek.kuzum sen skin ol tamam mi biticek buda gececek

Kîst mi :( hayirlisi bakalim 16sinda doktora gidicem canm hakkimizda hayirlisi bakalim korktum sen kist deyinnce :(

yok bebim yaa ne korkacan tahmin sadece korkma sen tamam mı :) varsada zaten gitmiştir onlar benim minik kistlerimi sadece bu kürler yok etti ilaçlar kız belkide erken çatlamışsa yerleşmede olabilir nerden biliyoruz ki o ihtimalde var :)))

Hayirrr hayirrr hic oyle kotu bi sekilde konusup psikoloji bozmuuyoruz bebisin seninle icini ferah tut ayy mideni bulandirip basini donduren kim onu dusunup pozitif ol sinemcimmm

Offf dusunmeden alikoyamiorm ama kendimkk napjmmm bebisim.ama bugn sanki azaldi gibi bende korkuyorum napimm

Back
X