Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım, negatifi aldıktan sonra derken ???
kan mı verdin anlamadım :44:

yok canım idrar testi yaptım bizim seninle iğpnemizde adetimzde aynıydı demi

evet aynıydı ama daha çok çok erken test için..
bence yanıltma payı çok o testin..
hiç moralini bozma..
sen kendini çok etkiliyosun..
bırak biraz akışına, günün geçsin hele..
geçmedimi, canın sağolsun, genciz yeni evliyiz, önümüzdeki maçlara bakarız

inşallah canım yaa göğüslerimin ucu yara gibi acıyo ona kandımda yaptım ama nerden bilim bu kadar etkileneceğimi

şafak 3, heyecan dorukta, ikide bir adet olucam diyorum aynı belirtiler diyorum sonra belki de bebiştir diyorum :) iki arada kaldım.

işteyken kafam rahat genelde aklıma gelmiyor ama eve gidince düşünmeden edemiyorum. walla bu stresi yenmek için lif örmeyi öğrendim, akşamları lif örüyorum hihi :)

6 günümüz var yani 1 hafta nerdeyse
20 sinde bidaha yap derim ben

canım imkansız çıkmaz, ben kızımda tam adet günümde yaptım, 29. gündü ve test silik çıktı, kan değerimde 32 çıkmıştı. 6 gün varken imkansız.

şimdi de BAT gelmeden test yapmıycam Cumartesiyi bekliyorum. çünkü erken test yapıp negatif gordukce psikolojimizi daha cok bozuyoruz. bu sıpalar geleceği zamanı kendileri belirliyor. kızımda 1 sene beklemiştim.

ama illa test yapmak istiyorsan da 4-5 gün sonra yap..

Arkadaşlar yumurta kıvamındaki akıntı yumurtanın çatlamış olduğunu mu yoksa yeterli büyüklüğe eriştiğini mi gösterir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kararlıyım bukez günümün geçmesini bekliycem :)
her ay erkenden yapıyorum sinirlerim bozuluyo ,
işyerinin yakınındaki eczaneden gebelik testi istiyodum her ay utana sıkıla
geçen ay aradım 10 tane istedim
onlar sağ ben selamet

her ıkısıde cnm ılıskıye basla kacırma bu gunlerı catlarken bı agrı oluo hıssdersın zaten

çalışma zamanı demek, üst üste en az iki gün çalış canım..

Catlamis oldugunu canim jole gibi mi peki

Evet canım.ama cok stres yaptım. Esim de sanki inat yaparmış gibi soğuk duruyor ben öyle hissediyorum ona stres yaptirmisim sürekli söyleyerek öyle dedi.çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…