- 6 Mayıs 2014
- 693
- 689
- 78
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.421
selam kızlar moralim negatifi aldıktan sonra altüst olduKadı doğumda yıllardır hemşire olan yengemi aradım ve durumu anlattım adet düzensizliği yumurtlamadır bebek olmamasıdır bunlardan önce psikoloji moral çok önemli diyo kafaya takmıcaksın düşünmüceksin önce bunları halledebilesinki ona göre tedavi olabilesin diyo moralin bozuk sıkıntı stres olsa tedavi olsanda sonuç yine aynı diyo çok haklı gerçekten ben çok taktım sonuç bu oldu
canım, negatifi aldıktan sonra derken ???
kan mı verdin anlamadım :44:
yok canım idrar testi yaptımbizim seninle iğpnemizde adetimzde aynıydı demi
evet aynıydı ama daha çok çok erken test için..
bence yanıltma payı çok o testin..
hiç moralini bozma..
sen kendini çok etkiliyosun..
bırak biraz akışına, günün geçsin hele..
geçmedimi, canın sağolsun, genciz yeni evliyiz, önümüzdeki maçlara bakarız
inşallah canım yaa göğüslerimin ucu yara gibi acıyo ona kandımda yaptım ama nerden bilim bu kadar etkileneceğimi
6 günümüz var yani 1 hafta nerdeyse
20 sinde bidaha yap derim ben
Rica edrm canm
💕✨
6 günümüz var yani 1 hafta nerdeyse
20 sinde bidaha yap derim ben
canım imkansız çıkmaz, ben kızımda tam adet günümde yaptım, 29. gündü ve test silik çıktı, kan değerimde 32 çıkmıştı. 6 gün varken imkansız.
şimdi de BAT gelmeden test yapmıycam Cumartesiyi bekliyorum. çünkü erken test yapıp negatif gordukce psikolojimizi daha cok bozuyoruz. bu sıpalar geleceği zamanı kendileri belirliyor. kızımda 1 sene beklemiştim.
ama illa test yapmak istiyorsan da 4-5 gün sonra yap..
Arkadaşlar yumurta kıvamındaki akıntı yumurtanın çatlamış olduğunu mu yoksa yeterli büyüklüğe eriştiğini mi gösterir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar yumurta kıvamındaki akıntı yumurtanın çatlamış olduğunu mu yoksa yeterli büyüklüğe eriştiğini mi gösterir
Arkadaşlar yumurta kıvamındaki akıntı yumurtanın çatlamış olduğunu mu yoksa yeterli büyüklüğe eriştiğini mi gösterir
Catlamis oldugunu canim jole gibi mi peki
her ıkısıde cnm ılıskıye basla kacırma bu gunlerı catlarken bı agrı oluo hıssdersın zaten
çalışma zamanı demek, üst üste en az iki gün çalış canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?