Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

en iyisini yapmışsın canım kafanı dağıtabiliyosan ne güzel bende butik kurabiyelerle uğraşıyorum akşamları ama yinede aklımdan çıkmıyor düşünüp duruyorum

İnşallah canım ama eşim de stresli bu ay.moralim de bozuk.böyle giderse zor hamile kaliirm ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun cnm moralını bozma hıc sen sıksık ılıskıde bulun sımdı bı hafta full dene bakalım ıns olur ya bnm esımde sumduk herzaman olmuo moralım cok bosuluo ama sen yap bakalım :)))

ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bi çatlak arkadaşım iki defadır istediği zaman hamile kalıyor yolunu yordamını sordum.

27-28 günde adet oldugunu ve 8-16 günler arası 9 gün her gün çalışmış. iki seferinde de tuttu. eşine de sürekli enerjili şeyler yediriyor .. eğer bu ayda bende tutmazsa bende deniycem bakalım ama arada 2 mola veririm ben yaaa :)))

Canim o jole geldimi yumurtan catlamis demek sen en az iki gun ust uste calismayi dne aman bu adamlarda bi acayip onlar isteynce biz bahane bulunca bir suru konusurlar ama sen ustune atla dayanamaz hemen harekata gecer sende takma onu bebisi dusun bak ne guzel catlamsta degerlendr bunu kesinlikle

Kızlarrr doktorrr bir bayan arkdşm var şöyle bir bilgi verdi, eğer eşş kocamz yani bebek düşüncesi ile yada stresli yaptığı zmn en basiti kafada farklı bişey varsa spermler yavaşlıyormş ! Bilginiz olsnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oha ya :) gerçektenmiii bende olmzzsa öle yapcam son 7 gn hiç belirti yok yüzümde sivilceler çıkıo ben kırmızı kart yicem :)

cerenimmm sen napıyosun

Canm napim yaa öle evi temzledim bugn annemler taşınıo onlara yardm edcm şimdi çorba yapcmm yanına da bişiler ayarlıcm ( açık yazamıorum belki hamişler vardır canları ister ) onları alıp annemlere gidcmm böle işte ...sabah staj öğlen temzlik akiam annemlere yardım böle geçck bugn..
Tabii değerimin düşmesi canımı sıktı yine bekliorum bakalm nolck belki yarın bi gebelik testi yapcm sabah ruh halime bağlı artık :) sen napıosn bakalmmm nasılsnn ??

💕✨

Kizzz benim koca ilk gece gibi heycandan bayilcakti ama bakkkk olduu kuzumm

senin için yorucu bir günmüş canım bende napıyım işyerindeyim uğraşıyorum öyle hamişlik konusundada beklemedeyim cuma gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım

Yuhh benm kocam çok istio yaa her seferinde benmle beraber üzülüo bişi de demio içine içine atıo yüzünden anlıorm...
En iyisi korunuorum istemiorum bu ay ara verdim demek..o da o zman ona göre kafasndan siler bi aylığına en azından :///

💕✨

oha ya :) gerçektenmiii bende olmzzsa öle yapcam son 7 gn hiç belirti yok yüzümde sivilceler çıkıo ben kırmızı kart yicem :)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş yemesssın cnm bnde 3 gun full denedım bu ay ıns olur sıneme uydum oda ole yaptı tuttu tutmassa artık fulll yapcaz 10 gun 15 gun :))))
kecıboynuzu ozu cok etkılı adamlara hem enerjı verıo hemde spermlerı artırıo

Aynen tatlm paylaşmak istediklerini bizmle paylaşş üzüntü sevinç eşlere yansıtmayalım

senin için yorucu bir günmüş canım bende napıyım işyerindeyim uğraşıyorum öyle hamişlik konusundada beklemedeyim cuma gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım

Ben de mi beklesem yaa acaba yükselir mi değerim die düşünmekten psikolojim dengem alt üst oldu ..,
Kolay gelsin canm benm işler bitmyck malsf gece geç saate kadar ...bi de sibel sana şe sorcktm mesela bugn ya da yarın cinsel ilişki sakıncalı mıdır ne diosn ??

💕✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…