- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.441
Bnim yanaklarimda kocamannn siskoyum bennnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şafak 3, heyecan dorukta, ikide bir adet olucam diyorum aynı belirtiler diyorum sonra belki de bebiştir diyorum :) iki arada kaldım.
işteyken kafam rahat genelde aklıma gelmiyor ama eve gidince düşünmeden edemiyorum. walla bu stresi yenmek için lif örmeyi öğrendim, akşamları lif örüyorum hihi :)
Catlamis oldugunu canim jole gibi mi peki
İnşallah canım ama eşim de stresli bu ay.moralim de bozuk.böyle giderse zor hamile kaliirm ben
Aaaa oldumu simdiii sisko diilsin sen balik etlisin :) vede cok gusel bir annissin :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Evet canım.ama cok stres yaptım. Esim de sanki inat yaparmış gibi soğuk duruyor ben öyle hissediyorum ona stres yaptirmisim sürekli söyleyerek öyle dedi.çok canım sıkkın
Sinemmm bebegim ozele bak msj attim sana :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Cevap attim kuzucuk
ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bi çatlak arkadaşım iki defadır istediği zaman hamile kalıyor yolunu yordamını sordum.
27-28 günde adet oldugunu ve 8-16 günler arası 9 gün her gün çalışmış. iki seferinde de tuttu. eşine de sürekli enerjili şeyler yediriyor .. eğer bu ayda bende tutmazsa bende deniycem bakalım ama arada 2 mola veririm ben yaaa :)))
cerenimmm sen napıyosun
Kızlarrr doktorrr bir bayan arkdşm var şöyle bir bilgi verdi, eğer eşş kocamz yani bebek düşüncesi ile yada stresli yaptığı zmn en basiti kafada farklı bişey varsa spermler yavaşlıyormş ! Bilginiz olsnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlaaar napıyosunuz
Canm napim yaa öle evi temzledim bugn annemler taşınıo onlara yardm edcm şimdi çorba yapcmm yanına da bişiler ayarlıcm ( açık yazamıorum belki hamişler vardır canları ister ) onları alıp annemlere gidcmm böle işte ...sabah staj öğlen temzlik akiam annemlere yardım böle geçck bugn..
Tabii değerimin düşmesi canımı sıktı yine bekliorum bakalm nolck belki yarın bi gebelik testi yapcm sabah ruh halime bağlı artık:) sen napıosn bakalmmm nasılsnn ??
💕✨
Kizzz benim koca ilk gece gibi heycandan bayilcakti ama bakkkk olduu kuzumm
Kızlarrr doktorrr bir bayan arkdşm var şöyle bir bilgi verdi, eğer eşş kocamz yani bebek düşüncesi ile yada stresli yaptığı zmn en basiti kafada farklı bişey varsa spermler yavaşlıyormş ! Bilginiz olsnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oha ya :) gerçektenmiii bende olmzzsa öle yapcam son 7 gn hiç belirti yok yüzümde sivilceler çıkıo ben kırmızı kart yicem :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yuhhbenm kocam çok istio yaa her seferinde benmle beraber üzülüo bişi de demio içine içine atıo yüzünden anlıorm...
En iyisi korunuorum istemiorum bu ay ara verdim demek..o da o zman ona göre kafasndan siler bi aylığına en azından :///
💕✨
senin için yorucu bir günmüş canım bende napıyım işyerindeyim uğraşıyorum öyle hamişlik konusundada beklemedeyim cuma gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?