- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.361
canım normalde yumurtlamam mayısın 7 8 gıbı gerceklestı calısmalar oldu son gun yaptım cok cok sılıktı. dun meraktan yapayım dedım koyu cıktı.bata 6 gun var. bukadar erken bellı olurmu onuda anlamadım ıns hamısıszdır yaaa
çok umutlanmıştım canım yaböyle olacağını ne bileyim kesin olurum adet eminim kısmet değilmiş napalım diyecek bişey yok Rabbim dermansız dert vermesin elbet vardır bundada bi hayır
en güzel söz bu bence ama sen yinede regl olmadan umudunu yitirme belli olmaz bi bakmışsın hamişsindir inş
Canlarim koyu jole kivaminda kahverengi akinti oldu ama yumurtlamaya daha 2 gün var noluyo ki bana bir bilginiz var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bn ılk ıdrarmı yaptım anca yarn sabaha yapayımm bn bn en ıısı demı tok karna bse olurmu kahvaltı yaptım cay su ıctım ama bse olurmu bılmıyrm kı
gebelik testinin tok aç olmakla ilgisi yok, içinde günün her saatinde yapılabilir ancak sabah ilk idrar beklediği için bchg hormonu daha fazla olabiliyomuş ilk idrarla yapılması daha uygun der
ahh canım keşke yaaeşim kızdı neden test yaptın bekleseydin ya diye ama dayanamadım napim olur inş
eee ozaman bende eczaneye gdeyımm alayımm ıkı uc tane test demı yapayım catlaycammm yoksaaa
oyyy cancan tabak ne ki tencere kurban olsun sana :))))
günaydın tatlişşş afiyet olsun kuzum :)
bi tanem bak burdaki herkesin yapısı farklı onun için sende hemen karamsar olma hele bi adet günün gelsin valla eğer üzülecekseniz hiiç adet gününüz geçmeyene kadar test mest yapmayın bebiş varsa oda stres oluyor yazık kuzucuklarada inş vardır canım
şirine ve berenay ovülasyon testleri bata yakın koyu çıkıyorsa hamişsinizdir bazı kişilerde öyle çıkıyor bence ikinizde hamişsiniz :)
Günaydın renkli kelebeklerrr
Kızlarrr moralim çok bozukkk yine dün çoookk açık kahve akıntım geldi bugünde karnım ağrıyor yaw 3 gün temizleniyom 4. gün hooooop leke bu nedir anammm çok düzensiz oldum bayıyor beni herşey artık((
bilen biri yapsın bea :) sen ne zaman geliyon gelin???
Duygcm günaydnn whatsapp grubu olustrldu keşke sen de olsaaan hatta burdaki dier arkadaşlar da..
💕✨
inş kuzumm çok sağol desteğin içinnn
Arkadaşlar günaydınn ..dün değerimin düştüğünü öğrendikten aonra iyice regl moduna girdim göğüslerim aşırı sızlıokırmızılar gelio sanırım 3 gün kaldı...
💕✨
oyy canım keşke ama hiç sanmıyom ya hiçbi his yok tatlım hayırlsı . sen napıon nasılsın.akşama menülerinizi alayım kızlar ya napcamı şaştımm
Tatlm bugn bitiyo tatil :) yarın aranızdymm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yumurtlamaya 2 gün var diyorsun nerden biliyorsun adet tarihine göre mi hesap yapıyorsun kuzum belki yerleşme olabilir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?