• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım normalde yumurtlamam mayısın 7 8 gıbı gerceklestı calısmalar oldu son gun yaptım cok cok sılıktı. dun meraktan yapayım dedım koyu cıktı.bata 6 gun var. bukadar erken bellı olurmu onuda anlamadım ıns hamısıszdır yaaa

benim arkadaşların ovüde bata yakın koyu çıkıyordu ve hamişlerdi bak bende hiiiç koyu olmadı mesela ama hamiştim inş sizlrde hamişsinizdir belli olmaz canım :)

çok umutlanmıştım canım ya :( böyle olacağını ne bileyim kesin olurum adet eminim kısmet değilmiş napalım diyecek bişey yok Rabbim dermansız dert vermesin elbet vardır bundada bi hayır

en güzel söz bu bence ama sen yinede regl olmadan umudunu yitirme belli olmaz bi bakmışsın hamişsindir inş

Canlarim koyu jole kivaminda kahverengi akinti oldu ama yumurtlamaya daha 2 gün var noluyo ki bana bir bilginiz var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtlamaya 2 gün var diyorsun nerden biliyorsun adet tarihine göre mi hesap yapıyorsun kuzum belki yerleşme olabilir bu

bn ılk ıdrarmı yaptım anca yarn sabaha yapayımm bn bn en ıısı demı tok karna bse olurmu kahvaltı yaptım cay su ıctım ama bse olurmu bılmıyrm kı

gebelik testinin tok aç olmakla ilgisi yok, içinde günün her saatinde yapılabilir ancak sabah ilk idrar beklediği için bchg hormonu daha fazla olabiliyomuş ilk idrarla yapılması daha uygun der

ahh canım keşke yaa :( eşim kızdı neden test yaptın bekleseydin ya diye ama dayanamadım napim olur inş

bi tanem bak burdaki herkesin yapısı farklı onun için sende hemen karamsar olma hele bi adet günün gelsin valla eğer üzülecekseniz hiiç adet gününüz geçmeyene kadar test mest yapmayın bebiş varsa oda stres oluyor yazık kuzucuklarada inş vardır canım

Günaydın renkli kelebeklerrr
Kızlarrr moralim çok bozukkk yine dün çoookk açık kahve akıntım geldi bugünde karnım ağrıyor yaw 3 gün temizleniyom 4. gün hooooop leke bu nedir anammm çok düzensiz oldum bayıyor beni herşey artık :(((

Aaaa yetti ama bu lekede canim gelecekse tam gelsin gelmiyceksede hic gelmesin dr ne demisti sana kuzum daha ne kadar surer demisti

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar günaydınn ..dün değerimin düştüğünü öğrendikten aonra iyice regl moduna girdim göğüslerim aşırı sızlıo :( kırmızılar gelio sanırım 3 gün kaldı...

💕✨

Gunaydn cnm aklindan o dusunceyi bi cikar bakalim.insallah kirmzi kart gormycksn

oyy canım keşke ama hiç sanmıyom ya hiçbi his yok tatlım hayırlsı . sen napıon nasılsın.akşama menülerinizi alayım kızlar ya napcamı şaştımm:15::15:

inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))

yumurtlamaya 2 gün var diyorsun nerden biliyorsun adet tarihine göre mi hesap yapıyorsun kuzum belki yerleşme olabilir bu

Ovulasyon testi yapmadim ama Adetim duzenli ayin 1 de adet olacagim muhtemel ovulasyon 16 17si 16sinda yapacaktim ovulasyon testini incir suyu ve havuc suyu ictim erken mi yumurtladim acaba (╯﹏╰)

Back
X