- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #4.401
Bende optummm kocamannn minnak yanakindann kuzuumm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bnim yanaklarimda kocamannn siskoyum bennnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende optummm kocamannn minnak yanakindann kuzuumm
Offf dusunmeden alikoyamiorm ama kendimkk napjmmm bebisim.ama bugn sanki azaldi gibi bende korkuyorum napimm
bana özelden mesaj at aldrym seni gruba canmm numaranı yaz bana
💕✨
bnim yanaklarimda kocamannn siskoyum bennnn :d
Evet ya etsin baksin neyse ne varsa soylesin yazik evet ya tam boyle hersey iyi gusel derken hoppala leke senin kan tahlillerin felan iyiydi dimi hormonlar felan
Sonunu okumadan yorum yazdim bileeee okuoz herhaldeeeeeee
nereye katılıoz ???? :)))
olur ama watshap yokkı bnde nasıl ındrcmcanm hamile kalmak isteyenlere bi arkadaş whatsapp grubu oluşturuo ona mesaj attım numaramı ekledi beni daha kalabalık olalım ora da çok güzel onu diodm :) katılalm hepimzz kalabalık olalım diorm ben
💕✨
Burdayim tabi nere gitcemmmm sen yaz daha yemek yazzz devam et sorcam sana bennn kesilcek.kuzum sen skin ol tamam mi biticek buda gececek
olur ama watshap yokkı bnde nasıl ındrcm
Cocuk annemi uzmeyim biraz huzur vereyim dedi allahmi bizimkide herseyi kotu dusunuyoooo ama yaaaa
ahahaaaa :)))) göbişini sevdiğim :)))))
tultanımm ne olur affedin şener şen diyordu yaaa tultan hanımmm :)))) ya sinemcan inş geçer yaaa yoksa birilerinin katili olcamm :))))
telfonun android mi canm ya da iphone mu kullanıosn ??
💕✨
yok bebim yaa ne korkacan tahmin sadece korkma sen tamam mı :) varsada zaten gitmiştir onlar benim minik kistlerimi sadece bu kürler yok etti ilaçlar kız belkide erken çatlamışsa yerleşmede olabilir nerden biliyoruz ki o ihtimalde var :)))
fıstık gbısın cnm bızım kemıkler az iri :))
ewet cnm
ama ınternet paketım bugun bıttı telefonun ıcınde var ama acılmıo nasıl olcak o
ıridende ote karnimda kocaman.sisti yauu.nasil geccel.siskinlik
açılmaz canm net paketin yoksa malesefama kablosuz internetin olduğu yerlerde kullanırsn bak topik var bu konuyla ilgili oraya bak grubu oluşturan üye orda.oraya yorum yapıosn o alıo hemn gruba canmcm
💕✨