Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ama hala agrım var yumurta catlamdımı daha yah

Bitanem evet gec biraz ama yumurtam olusuyo dun dr gorundum 19mm buyumustu yumurtam iste bugun icin yumurtlarsin dedi bende kontrol edince akintimi o ssekilde yumurta akini gordum bende o sekilde endiselendim acaba yumos buyuyomu diyede dr gidince anladik gusel buyumus

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlar bat 15 mayis 2saat once test yaptm negatif cikti umutsuZluga kapildim olsa cikardi dimiii (( normal test yaptm bu arada adet gununde yapin yazyodu dayanamadm yaptm bilemiyorum ama umidim yok kalmadi

aynn 19 mm cok gusel harıka ıns olur cnm

Kizlar bat 15 mayis 2saat once test yaptm negatif cikti umutsuZluga kapildim olsa cikardi dimiii (( normal test yaptm bu arada adet gununde yapin yazyodu dayanamadm yaptm bilemiyorum ama umidim yok kalmadi

canım adet gününde tekrarla bazen adet öncesi pozitif sonuç verebildiği gibi negatif sonuçta verebiliyor hemen umudunu kaybetme yani

Evet canim yok ben telas yaptim evet ama dat 5 e kadar uzaniyim sonra cikicam tatlim hevesini kirmiyim acaba bi supriz bisimi var atladigim bi tarihte degil ama neyse :)

Kiyamamm seni yerim benn.kuzucukk hayat size guzel uzan tabiii bizler ozel gunleri atlamayz icinden gelmstr adamin belki.kiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bazen gec dollenme olabılıyor adet tarıhın gecınce bır daha dene. umutsuzluga kapılma sen bazılarında erken cıkıyor cızgı ama kısıden kısıye degısebılıyor.

Kızlar ben vajınısmusum. Bebek calısmaları devam edıyor. Şırınga kullanmaya basladım.bu ay temizliğimin 22. Günündeyım adetım cok gecıkmeye basladı düzenım degıstı. Sızce sebebı neler ? Folık asıtte kullanıyorum arada. Hala adet olmadım belırtıde yok

aynn 19 mm cok gusel harıka ıns olur cnm

Insallah bitanem olur benimde umudum var ama stres yapmamaya calisiyorum olursa sevinirim hemde coook ama olmazsada aglamam yeni ay icin yeni cozum ararim cunku aglamayla uzulmeyle biseylerin duzelmeyecegini artik anladim:)

inş cnm ya heray hamıle sanmaktan yoruldum ama ne kadar zormus

Zor tabi bitanem yani yeni bi canli dunyaya getirmek icin cabaliyoruz ama yorulma nolur canini sikma bitanem lutfen kendini motive et kirmizi gorursenki insallah gormezsin canim benim yeni arayislara girersin kafanda sorun yapma yani ben artik yanlismi olur bilmiyorum ama hobi gibi yapmayi sevdigim bir etkinlik gibi dusunerek kendimi rahatlatiyorum

ne bilim içime dogdu bılmıom bı an ole geldı

Herkes ole dio bilion mu herkes senn oglun olcak dio kocam kendini kaybedip aslanim nasil dio arkadaslar annem yani herkes ayni seyi dio cin takvimi bileee eli ayagi duzgun saglikli olsnda kiz erkek farketmez bitanem

Kiyamamm seni yerim benn.kuzucukk hayat size guzel uzan tabiii bizler ozel gunleri atlamayz icinden gelmstr adamin belki.kiz

Ewet sinem bu bebis calismalarini seviyorum bizi birbirimize daha yakinlastirdi birlikte artik daha cok konusuyoruz o bana destek olmaya basladi artik beni mutlu etti bugun essek :)

Yok artik yafff azcik mideni bastiracak seyler sevsen nasil olur acab kuzucummm

Offsss yemek yemeyi seven ben artik yemek yiemiorm yemek yapamiorum leblebiden kabiz oldm iste napacauk bizzz sizde hamile kalin.insalllahhhh bir an.once bndn olun bni daha cok anlayinnn Aminnn ne bencillik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…