- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.101
Benim 31 32 gunde bir oluyo canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ayyy insallah insallah tutar kocamda is cikisi bulusalim disarida yiyelim diyo dedim ben kalkamam ama deyince giden gitmistir bence abartma hadi cnm carsida grsrz deyip cikti adam bogcam
Yetisirsin yetisirsin kuzum ay az once baktimda calisma takvimime ben bu ay ne cok calismisim yaa keciboynuzu sagolsun kociste istekliydi sukur :)
Ayy insallah bu ay bi sampiyon ciksin dimiii evet yedim ahh ahhh senin miden nasil oldu bitanem ?
Hay Allah acayip insan git iste giden gitti zaten kizz adamin.disari gotrcegi gelmss hay Allah immmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kustum rahatladim ayiptr solemesi bebeim gelcek sampiyon gorcen bakkk
Taze annecik gecmis anneler gunun kutlu olsun seneye bebisin kucaginda kutla insallah
hmm anladım cnm ıns olur ya bnmkı bıttı yumurtlamm 28 gunde bı oluom cuma cumartsı pazar ıste daha yapmadık bugun yapars
erkekler öyle canım ya ben daha eşime söylemedim silik çizgi çıktığını hemen umutlanmasın diye birde bizimkinin çenesi durmaz söyleme dersin cümle aleme yetiştirir sibel hamile diye kan mış idrar testiymiş onlardanda anlamaz zaten
ama hala agrım var yumurta catlamdımı daha yah
Sari ye dediler napcagimi bilemedim yaauuu
erkek olck galba bu :)))))
Hay Allah acayip insan git iste giden gitti zaten kizz adamin.disari gotrcegi gelmss hay Allah immmm
Kuzum bak ben 19 17 16 14 13 11 10 9 8 bugunlerde ben calisma yaptim kuzum
hakikaten tatlım sen bu ay iyi çalıştınemeğiniz boşa gitmez inşallah
Cok sagoll guzel yurekli arkadasimm Allah razi olsun kuzummm insallah sizlerinde seneye bebislernz kucaginzda olur yuce Rabbim herseyin hayirlisini versin
maşşallah, maşallah bu çalışmalar başarı getirir sana inşallahh, umarım maya tutmuştur..
benimde son 4 gün var bata ama karnımda ağrılar başladı muhtemelen kırmızılar gelecek.umutlar hazirana...
bu ay ikinci denememdi..
Insallah bitanem insallaahhhh :)
Kustum rahatladim ayiptr solemesi bebeim gelcek sampiyon gorcen bakkk
Gec dollenme diye bisey var oyle oluyo iste gec yumurtluyosun belki tatlim adet tarihine kadar bi bekle kuzum insallah olur bebis agrilaridir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?