- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.161
allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin
İnşaallah canm inşaallah sen de hamişsndir
💕✨
olabilir tatlım geç döllenme olanlarda gebelik testinde de geç çıkıyor adet gecikmesnden sonra 5-6 günü buluyor yani çıkması bu sitedede okumuştum o şekilde olanları
benimkide geçen ay öyleydi bi küstüm 3 gün adet olunca yakında tüp bebege gideriz dedim sıkı çalıştık bu ay.tabi kısmet Rabbim ol demezse olmuyo
Aminn insallah kuzum ben bundan once 2gun yapip bir ara diye devam etmis az once baktim takvimede oyle denk geldi umarim umutlarmiz dualarimizin karsiligini alir gobisimiz bebislerle dolarr
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
selam kızlaaarrr napıyosunuz sabah giremedim baya yorum yazılmış onları okuyodum
Canmm evet iki gun once yaptirmistim ya 3.54 cikmisti merak ettim yukselmis mi acaba die.benim tahmini yumurtlama tarihimden itibaren 14. Gunum bugn 12. Gun yaptirmistm bi de bugn yaptircm napiim merak ediorum duramiorum
💕✨
kızlar eşim bana ben bi süre daha çocuk istemiyorum dedi bu ay olmazsa uzun bi süre daha çocuğa ara vercez nedenini sormadım çünkü çok üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar eşim bana ben bi süre daha çocuk istemiyorum dedi bu ay olmazsa uzun bi süre daha çocuğa ara vercez nedenini sormadım çünkü çok üzüldüm
Ayy benmde icimden gecmio degil kuzum bir tanidik var o da sinem ayni zaman hamis kaldik onun.ikizmis vallaaa
Kızlar mrb kan testi sonucm 0.100 e düşmüş ..bata 5 gün var..7 gün kala 3.54dü.....
💕✨
ınsallah cnm tum bekleyen tum ısteyen anne olmayı bekleyen herkese rabbım nasıp etsın ınsallah
Cnm test yaptrdn mi naptn sole bakym
Ayyy cnm ya ciddimi ndn byle olmus sormadn mii
Hayir muayene olmadm moralim cok bozuk
💕✨
Allah im Yuceler Yucesi Rabbim Merve kulunun.dualarini kabul et bu ay hayirlisindan bir evlat nasip et Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?