Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin

Ben hep evlenmedende hayalimde ikizim.olsun bi kiz bi erkek derdim nedense bilmem ama simdi hic bisi gecmio icimden Allah bilio ya canim bakalim ogrencez bekleyp gorcez saglikli olsun baska bisi istemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilir tatlım geç döllenme olanlarda gebelik testinde de geç çıkıyor adet gecikmesnden sonra 5-6 günü buluyor yani çıkması bu sitedede okumuştum o şekilde olanları

Icime su serptin bi nebzede olsa umut ediyorum şuan inşallah dedigin gibidir :) Allahim bu duyguyu herkese nasip etsin tum isteyenlereeee Aminnnnn...

benimkide geçen ay öyleydi bi küstüm 3 gün adet olunca yakında tüp bebege gideriz dedim sıkı çalıştık bu ay.tabi kısmet Rabbim ol demezse olmuyo

;-) bende hemen basliyorum sen benim kadar heves etmiyosun istemiyomusun bir bir basinda ses edemioyor kuzu kuzu bekliyor bu arada dua okuyan varmi nerden baslamak lazim acaba ben duayla desteklemek istiyorum 4444 yapabilirmiyim acaba

Aminn insallah kuzum ben bundan once 2gun yapip bir ara diye devam etmis az once baktim takvimede oyle denk geldi umarim umutlarmiz dualarimizin karsiligini alir gobisimiz bebislerle dolarr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ay ins. Canim yaa hepimizin tez vskitte haberlerini alalim dua arastiriyorum ne okusam acaba

Canmm evet iki gun once yaptirmistim ya 3.54 cikmisti merak ettim yukselmis mi acaba die.benim tahmini yumurtlama tarihimden itibaren 14. Gunum bugn 12. Gun yaptirmistm bi de bugn yaptircm napiim merak ediorum duramiorum

💕✨

Cnm test yaptrdn mi naptn sole bakym

kızlar eşim bana ben bi süre daha çocuk istemiyorum dedi bu ay olmazsa uzun bi süre daha çocuğa ara vercez nedenini sormadım çünkü çok üzüldüm

Canım moralini bozma lütfen.esin bir şeye sinirlenmiştir ya da senin stresini gördükce öyle demiştir.ben de çocuk istemeye baslayilalidan beri stresliyim.eşime sürekli yumurtlama zamanlarını hatırlamıyorum.ya o zamanlar ilişki olmazsa diye stres yapıyorum ve ben boyle yaptıkça o da stres yapıyor.ne yazıkki erkekler bizim gibi değiller
.

Aaaaaaaaa neden ki acaba esin senin yiprandigini olmadikca uzuldugu dusunp durdugunu bilip mi ole dedi acaba azcik kafan rahatlasn falan gibi ne bilim anlamadim bende

Allah im Yuceler Yucesi Rabbim Merve kulunun.dualarini kabul et bu ay hayirlisindan bir evlat nasip et Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…