- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #4.121
Nerden anladin kiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bilim içime dogdu bılmıom bı an ole geldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladin kiz
ama hala agrım var yumurta catlamdımı daha yah
İNŞ YA OLMASSA BN BU AY ASILAMAYA GECCEM :d
Sen hangisini daha cok seviyosan onu ye bitanrm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
AMIN CNM agzın bal yesın emı :))))
Neden ne zamandir deniyosun sen tatlim ?
E) Hicbiri desem
Bitanem evet gec biraz ama yumurtam olusuyo dun dr gorundum 19mm buyumustu yumurtam iste bugun icin yumurtlarsin dedi bende kontrol edince akintimi o ssekilde yumurta akini gordum bende o sekilde endiselendim acaba yumos buyuyomu diyede dr gidince anladik gusel buyumus
Seninde bal yesin bi tanem kotu dusunceleri at kafandan iyi dusun hep kuzucum
Kizlar bat 15 mayis 2saat once test yaptm negatif cikti umutsuZluga kapildim olsa cikardi dimiii(( normal test yaptm bu arada adet gununde yapin yazyodu dayanamadm yaptm bilemiyorum ama umidim yok kalmadi
![]()
Kizlar bat 15 mayis 2saat once test yaptm negatif cikti umutsuZluga kapildim olsa cikardi dimiii(( normal test yaptm bu arada adet gununde yapin yazyodu dayanamadm yaptm bilemiyorum ama umidim yok kalmadi
![]()
Evet canim yok ben telas yaptim evet ama dat 5 e kadar uzaniyim sonra cikicam tatlim hevesini kirmiyim acaba bi supriz bisimi var atladigim bi tarihte degil ama neyse :)
![]()
aynn 19 mm cok gusel harıka ıns olur cnm
inş cnm ya heray hamıle sanmaktan yoruldum ama ne kadar zormus
ne bilim içime dogdu bılmıom bı an ole geldı
![]()
Kiyamamm seni yerim benn.kuzucukk hayat size guzel uzan tabiii bizler ozel gunleri atlamayz icinden gelmstr adamin belki.kiz
Yok artik yafff azcik mideni bastiracak seyler sevsen nasil olur acab kuzucummm