Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar hamile olan herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin ben bu ayda hamile degilim Doktordan yeni geldim intihap olmuş bi bişe sorcam dış gebelik geçirip sonra hamile kalan varmı aranızda

inş kız aynı zamanmıs nesaman ılıskı gunlerındı

Adet bittigi gun basladik hatta uzun surdu die benim esim abartti 3 gun oldu birgun ara verdik sonra 2 gun iliski sonra ara verdik 2 gun yine iliski dun ara verdik bugun bi daha yaptik bundan sonrada 3 gun devam edicem cunku bugun yumurta akini gordum kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kızlar iğnenin günü cuma bitiyo pazarda adet günüm ya benim canım acayip çiğ köfte çekiyo dünde söylemesi ayıptır erik çekti noluyo bana ki benim gibi olan varmı kuzucuklarım

Canım geçen ay benimde öyle olmuştu. her gördüğümü canım çekmişti. İnş. hamilesindir. benim olmamıştı tamamen psikolojikmiş.

aynen canım benim kociş zaten bi alem adete 10 gün kala başlar tuttumu acaba diye sonra bir unutur sonra yine aklına gelir o zamanada ben adet olmuşumdur zaten

Ayy yazik kiyaamam ona benimkide oyle karnim agiriyo dedigimde evet geliyo yine senin kirmiizilar diyo pek takmiyo fazla hayirlisi diyo

Ne cok yazmissnz offf okuyamiorm yetisemiorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yetisirsin yetisirsin kuzum ay az once baktimda calisma takvimime ben bu ay ne cok calismisim yaa keciboynuzu sagolsun kociste istekliydi sukur :)

hmm anladım cnm ıns olur ya bnmkı bıttı yumurtlamm 28 gunde bı oluom cuma cumartsı pazar ıste daha yapmadık bugun yapars

Ayy yazik kiyaamam ona benimkide oyle karnim agiriyo dedigimde evet geliyo yine senin kirmiizilar diyo pek takmiyo fazla hayirlisi diyo

erkekler öyle canım ya ben daha eşime söylemedim silik çizgi çıktığını hemen umutlanmasın diye birde bizimkinin çenesi durmaz söyleme dersin cümle aleme yetiştirir sibel hamile diye kan mış idrar testiymiş onlardanda anlamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…