- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.141
Kiyamamm seni yerim benn.kuzucukk hayat size guzel uzan tabiii bizler ozel gunleri atlamayz icinden gelmstr adamin belki.kiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewet sinem bu bebis calismalarini seviyorum bizi birbirimize daha yakinlastirdi birlikte artik daha cok konusuyoruz o bana destek olmaya basladi artik beni mutlu etti bugun essek :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Offsss yemek yemeyi seven ben artik yemek yiemiorm yemek yapamiorum leblebiden kabiz oldm iste napacauk bizzz sizde hamile kalin.insalllahhhh bir an.once bndn olun bni daha cok anlayinnn Aminnn ne bencillik ama
Aaaaaa sinemmm ben atlamisimmm bugun evliligimizin 8.ayina giriyoruz 7 ay bitiyoo anammm ben unutmusummm
Insallah bitanem olur benimde umudum var ama stres yapmamaya calisiyorum olursa sevinirim hemde coook ama olmazsada aglamam yeni ay icin yeni cozum ararim cunku aglamayla uzulmeyle biseylerin duzelmeyecegini artik anladim:)
Bak gordun mu gecen ay neler diodn simdi neler diosn insllah tutcak bu ay bebis daha cok yakin olcaksnz emin oll benm adamcagizda bni ozluo pompisleri yanii ama bize yasak artik garipcazimmm seside cikmio ama ben anliom
Herkes ole dio bilion mu herkes senn oglun olcak dio kocam kendini kaybedip aslanim nasil dio arkadaslar annem yani herkes ayni seyi dio cin takvimi bileeeeli ayagi duzgun saglikli olsnda kiz erkek farketmez bitanem
Zor tabi bitanem yani yeni bi canli dunyaya getirmek icin cabaliyoruz ama yorulma nolur canini sikma bitanem lutfen kendini motive et kirmizi gorursenki insallah gormezsin canim benim yeni arayislara girersin kafanda sorun yapma yani ben artik yanlismi olur bilmiyorum ama hobi gibi yapmayi sevdigim bir etkinlik gibi dusunerek kendimi rahatlatiyorum
Bak gordun mu gecen ay neler diodn simdi neler diosn insllah tutcak bu ay bebis daha cok yakin olcaksnz emin oll benm adamcagizda bni ozluo pompisleri yanii ama bize yasak artik garipcazimmm seside cikmio ama ben anliom
Herkes ole dio bilion mu herkes senn oglun olcak dio kocam kendini kaybedip aslanim nasil dio arkadaslar annem yani herkes ayni seyi dio cin takvimi bileeeeli ayagi duzgun saglikli olsnda kiz erkek farketmez bitanem
Allah senin ay ay kutluonuz muuu kiyamamm sizeee birde adamdan dert yanion bakk bizimde gecen cuma nikah yildonmmzdu adama playstation aldim adam sok oldu o bisi yapmams mahcup oldu simdi senn gonca yemege goturuo sende suslen puslen ins hamiste kalirsn ins ayrica nice 8 aylara yillara canim benimmm ay donumunz kutlu olsunnn
bnde sırf bu yusden calısmaya basladım cnm napım kafam dagılsın dıorum
Iyiy yaptin tatlim ama yine cok kafana takma olurmu kafani bosalticak ugrasin var yogunlas eve gelincede kociisine yogunlas :)
inşaallah hamilesindir canım.
canım adet gününde tekrarla bazen adet öncesi pozitif sonuç verebildiği gibi negatif sonuçta verebiliyor hemen umudunu kaybetme yani
canım bazen gec dollenme olabılıyor adet tarıhın gecınce bır daha dene. umutsuzluga kapılma sen bazılarında erken cıkıyor cızgı ama kısıden kısıye degısebılıyor.
Saol bebegim cok tesekkur ederim insallah sizinde hep boyle sorunsuz gusell bi sekilde devam eder evliliginizz kuzucum :) evet bu ay benim kocis seytan kulagina kursun iyi sorunsuz ailesi bulasmayinca iyiyiz sukurler olsunnn
aynn cnm bı bakmısın ıkız oluomus ne gusel olur kız ama deıl dımı
Insallah kirmizilari gormek iki gun sonrada dedigin gibi gecikince test yaparimm. Biz yumurtlama gununde iliskide bulunduk yinede gec dollenme olabilirmi ki? cok ustunde durmadik ama yinede bi umut istee
Ayyy kiyamam yaziikkk adamada acidim yaa amaaaa :) ne kadar daha yasak ama yaaa dusuk tehlikesi geecene kadar mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?