Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kiyamamm seni yerim benn.kuzucukk hayat size guzel uzan tabiii bizler ozel gunleri atlamayz icinden gelmstr adamin belki.kiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaaa sinemmm ben atlamisimmm bugun evliligimizin 8.ayina giriyoruz 7 ay bitiyoo anammm ben unutmusummm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ewet sinem bu bebis calismalarini seviyorum bizi birbirimize daha yakinlastirdi birlikte artik daha cok konusuyoruz o bana destek olmaya basladi artik beni mutlu etti bugun essek :)

Bak gordun mu gecen ay neler diodn simdi neler diosn insllah tutcak bu ay bebis daha cok yakin olcaksnz emin oll benm adamcagizda bni ozluo pompisleri yanii ama bize yasak artik garipcazimmm seside cikmio ama ben anliom

Kabizlik icin suuu cook icc suu olsun gusel bi bencillik al bi kilo yesil elma koy ofise ye

Aaaaaa sinemmm ben atlamisimmm bugun evliligimizin 8.ayina giriyoruz 7 ay bitiyoo anammm ben unutmusummm

Allah senin ay ay kutluonuz muuu kiyamamm sizeee birde adamdan dert yanion bakk bizimde gecen cuma nikah yildonmmzdu adama playstation aldim adam sok oldu o bisi yapmams mahcup oldu simdi senn gonca yemege goturuo sende suslen puslen ins hamiste kalirsn ins ayrica nice 8 aylara yillara canim benimmm ay donumunz kutlu olsunnn

aynn valla cnm
stes yapmassak olur

Ayyy kiyamam yaziikkk adamada acidim yaa amaaaa :) ne kadar daha yasak ama yaaa dusuk tehlikesi geecene kadar mi kuzum

allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin

bnde sırf bu yusden calısmaya basladım cnm napım kafam dagılsın dıorum

aynn cnm bı bakmısın ıkız oluomus ne gusel olur kız ama deıl dımı

Saol bebegim cok tesekkur ederim insallah sizinde hep boyle sorunsuz gusell bi sekilde devam eder evliliginizz kuzucum :) evet bu ay benim kocis seytan kulagina kursun iyi sorunsuz ailesi bulasmayinca iyiyiz sukurler olsunnn

canım adet gününde tekrarla bazen adet öncesi pozitif sonuç verebildiği gibi negatif sonuçta verebiliyor hemen umudunu kaybetme yani

Insallah dedigin gibidir ilginc olan belirti var 3gundur belim agriyo normalde adetten once agrimaz olduktan snra agrirdi. Dun ayagim cok agryordu bide ara ara migde bulantisi oluyo ögürme geliyo durup dururken. Akintim var ama kasik agrisi yok. Yumurtlama gununde ilskide bulunduk yinede gec dollenme olabilirmi ki ? cok ustune dusmedk ama yinede bi umut iste.

canım bazen gec dollenme olabılıyor adet tarıhın gecınce bır daha dene. umutsuzluga kapılma sen bazılarında erken cıkıyor cızgı ama kısıden kısıye degısebılıyor.

Insallah kirmizilari gormek iki gun sonrada dedigin gibi gecikince test yaparimm. Biz yumurtlama gununde iliskide bulunduk yinede gec dollenme olabilirmi ki? cok ustunde durmadik ama yinede bi umut istee

Aileleri sokmamak lazim zaten bizimkilerde karismaya kalkio bem cadalozum sonra yanasamiolar

Insallah kirmizilari gormek iki gun sonrada dedigin gibi gecikince test yaparimm. Biz yumurtlama gununde iliskide bulunduk yinede gec dollenme olabilirmi ki? cok ustunde durmadik ama yinede bi umut istee

olabilir tatlım geç döllenme olanlarda gebelik testinde de geç çıkıyor adet gecikmesnden sonra 5-6 günü buluyor yani çıkması bu sitedede okumuştum o şekilde olanları

Ayyy kiyamam yaziikkk adamada acidim yaa amaaaa :) ne kadar daha yasak ama yaaa dusuk tehlikesi geecene kadar mi kuzum

Ayy bende uzuluom goncamin haline bilmem ki doktor kesinlikle yasak dedi ben soramamda ne zaman serbest die cekinirim adamimda cok anlaysli Allah binlerce kez razi olsun ondan giki cikmio ben anliom ama uyguluoz bazi taktkler napalim yazik onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…