Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

selam kızlar, benim de bat 27 Mayıs. Bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum. Cumartesi günü iğneden sonraki 24. ve 36. saat ilişkiye girdik fakat eşimle tartıştığımız için 2-3 gün ilişki olmadı bu da benim canımı sıktı. şimdi yine çalışmalara başlasak geçmi kaldık acaba? nolur bana akıl verin:18::18::18::18:

adetıne bı hafta kalan a kadar dewam cnm bırakmak yok

Ayy insallah bu ay bi sampiyon ciksin dimiii evet yedim ahh ahhh senin miden nasil oldu bitanem ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım 29-30 günde bir regl oluyorum bu ay riske atmamak için adet bitiminin ertesi günü çalışmalara başladım arada kaçırdığım günlerde oldu tabi

anladım kuzum ne merak ediyosun bende 3 gün önce falan ögrenmiştim hamile oldugumu daha önce . yani o testler olmayanı göstermiyo. bide bence erken yumurtan çatlamış olabilir

kızlar iğnenin günü cuma bitiyo pazarda adet günüm ya benim canım acayip çiğ köfte çekiyo dünde söylemesi ayıptır erik çekti noluyo bana ki benim gibi olan varmı kuzucuklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…