- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #4.081
Kan tahlilinde simdi cikar aslinda illede netlesmesini istiyosan ama idrarla kafani karistirma ama bence hamissin cunku silikte olsa var kuzucum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
diline kurban

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlilinde simdi cikar aslinda illede netlesmesini istiyosan ama idrarla kafani karistirma ama bence hamissin cunku silikte olsa var kuzucum
inş kız aynı zamanmıs nesaman ılıskı gunlerındı
kızlar iğnenin günü cuma bitiyo pazarda adet günüm ya benim canım acayip çiğ köfte çekiyo dünde söylemesi ayıptır erik çekti noluyo bana ki benim gibi olan varmı kuzucuklarım![]()
gözün aydın canım hamilesin bencede dikkat et kendine darısı bizlere olur inş
inş kız aynı zamanmıs nesaman ılıskı gunlerındı
diline kurbaninşallah vardır kesin sonucu alayım valla hemen tele sarılıp sizlere yazıcam
Yani tabikide once biz ogrenmeliyizzz biz hakettik bunu kocisten once bizzzz :)
aynen canım benim kociş zaten bi alem adete 10 gün kala başlar tuttumu acaba diye sonra bir unutur sonra yine aklına gelir o zamanada ben adet olmuşumdur zaten![]()
Canım geçen ay benimde öyle olmuştu. her gördüğümü canım çekmişti. İnş. hamilesindir. benim olmamıştı tamamen psikolojikmiş.
belkide canım şu günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum valla
Ne cok yazmissnz offf okuyamiorm yetisemiorummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet bittigi gun basladik hatta uzun surdu die benim esim abartti 3 gun oldu birgun ara verdik sonra 2 gun iliski sonra ara verdik 2 gun yine iliski dun ara verdik bugun bi daha yaptik bundan sonrada 3 gun devam edicem cunku bugun yumurta akini gordum kuzum
hmm anladım cnm ıns olur ya bnmkı bıttı yumurtlamm 28 gunde bı oluom cuma cumartsı pazar ıste daha yapmadık bugun yapars
hmm anladım cnm ıns olur ya bnmkı bıttı yumurtlamm 28 gunde bı oluom cuma cumartsı pazar ıste daha yapmadık bugun yapars
Yetisirsin yetisirsin kuzum ay az once baktimda calisma takvimime ben bu ay ne cok calismisim yaa keciboynuzu sagolsun kociste istekliydi sukur :)
Ayy yazik kiyaamam ona benimkide oyle karnim agiriyo dedigimde evet geliyo yine senin kirmiizilar diyo pek takmiyo fazla hayirlisi diyo
Yap kuzum ihmal etme kuzucum
Aminn insallah kuzum esimde bende cok heycan yaptik bu ayy :)