Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Amin kuzummm bize iki tarafta yardım etmedi diebilirim herbişeyi kendimiz yaptık kredi de var seneye haziranda bitcek ama 300 tl çok değil o ama diğerleri bizi bitirdi artık bitmek bilmedi resmen bir an önce bitsede rahatlasak inşallah kuzum evet senin avantajın var öle ama benim özel sektör olduğundan maalesef öle şanslarım yok şimdi iki yıl süt izni için görüşmeler yapılcakmış 2 yıl olcakmış süt izni esnek çalışmalar olcakmış devlete geçmem lazımdı benim

Amin Allah binlerce kez razı olsun kuzummm aynen bende bildiğin kocaman hamileyim sanki pantalonlarımı kapatamıorum şişlikten öle fora geziom vallaaa

aynen öle kuzum sonraki yazacağın şeyler şunlar olacak ama karnıım neden büyümüyorrrrrr ahahaaaa :)) yani anlayacağın 9 aya kadar hep soru sorucan bizlere sor uleynnn yeter ki sor

Kizlar hemen yaziyim yumosum 19 mm olmus yarina kadar 21 mm olurmusss catlar kendisi daha sahaya cikmadi 24 saat icinde sahada sonra catliycak yarin iliski sonra dinlen sonra arka arkaya dediii :) catlama ignesi sonra olsun simdi kendi haline birakalim dedi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

valla o yasalarda bir türlü çıkmadı çıksada rahatlasak ama sözde hepp..bizimde eşimin tarafı hiç yardımcı olmadı aylık 1200 evlilik kredisi 1500 araç kredisi ödüyoruz...şu 2 sene bitsin diye bakıyorum fenalık basıyor bazen şükür ödeyebiliyoruz ona dua ediyorum..bebişlerimiz gerçi nasipleri ile gelirler inşallah bol bereketli rahat bir yaşam sunarız onlara inşallah

Yuppiiiiiiiiiiiii bak gördün mü arka arkaya demiş o da anemmmm olcak bu ay inşallah kuzummm

İnşallah canım inşallah göz açıp kapayıncaya kadar biter borçlarınız sizin çokmuş yauuu benm koçişte araba istiordu iyiki almamışız bebişimiz hemen geldi çok zorlanırdık herkes öle dio rızkıyla gelir dio inşallah rahat bir yaşam sunabiliriz evlatlarımızaa....

ayyy hadi inşallahhh çalışmalara tam gaz devam o zaman elifcim

ole mı dysunnn yapıyımmı bugun de yapsam olmazmı 1 hafta oncesını gsteren testlerde cıkmazmı bıde akıntı ve gogusucundakı agrı belırtı olabılır mı sence :) :)

yok kuzum yaa niye boşu boşuna para veriyorsunuz o testlere zaten az kalmış bekle azcık kııııı

elifimmm gözün aydın kuzummm çoookk sevindim adına peki ard arda dediya o kaç gün olcakmış sordun mu ???

Amiinn canım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim.. Sagsalim kucagına alırsın inşallah

amin inşallah canım bizim biraz fazla ama rabbim ödeme kolaylığı veriyor inşallah bebişlerimiz olduğunda borçlarımız da biter de rahat rahat bir hayat sağlarız onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…