- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.481
doğum kiloları aslında zorda verilmiyor bence bünyeyle alakalı ben veremedim doğumdan sonra dikkatli olmak gerekiyor emziriyorum diye bırakmamak lazım ben dikkat etmedim işte sonrada veremedm diyet yaptığımda yok pek
yap canım suyunu süz iç çok faydalı ebn gördüm yararını.yarım litre suya 12 13 inciri 2 ye böl kaynat 6 dakika daha sonra kütür kütür havucu doğrayıp at 4 dakika da öle kaynat suyunu süzüp 3 e böl aç karnına tüket eminim işe yarıcaktır...
Destekleriniz icin teşekkürler hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay sizin güzel haberlerinizle seviniriz :) ben incir kürü yapamiyorum prolaktini yüksek olanların yapması iyi değilmiş prolaktini yükseltiyormuş benimkide yükselmeye meyilli bir cinsten :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himm peki kuzum dikkat edersem sorun olmaz insallah kilo yuk ya bedene bi donem kilo almistim hareket etmekte bile pratik olamiyodum sende bence diyet yapsan verirsinde uzerine dusmuyosundur :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ohh seviyorsan sorun yok o zaman evet canım günlük yapıcaksın zaten o yaptığın 3 kullanımlıkInsallah kuzum ya taze yapmak lazim dimi tatlim o incirleride yerim bir gusel cunku cok severim inciri :)
ohh seviyorsan sorun yok o zaman evet canım günlük yapıcaksın zaten o yaptığın 3 kullanımlık
aynen öle canım aslında zor kilo veren biri değilimdir hareketliyimdirde ama yapamıyorum diyet bir türlü başlayıp bırakıyorum
Himm peki kuzum dikkat edersem sorun olmaz insallah kilo yuk ya bedene bi donem kilo almistim hareket etmekte bile pratik olamiyodum sende bence diyet yapsan verirsinde uzerine dusmuyosundur :)
akıntın ve ağrın yumurtan çatladığı anlamına geliyor hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzkızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan
kızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan
akıntın ve ağrın yumurtan çatladığı anlamına geliyor hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
akıntı ve kasık batması hamileliğin en önemli belirtisidir hadi bakalım bir hamiş haberi daha alalım inşallah bizlere umut olsuninşallah canımcım :) cumartesi inşallah hayırlı haber alırsam yazıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu belirtiler sonucu ben hamileyim canim insallah sende olesindir
inşallah canım inşallah seninde gözün aydın hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli tatlı bi bebiş olur inşallah
akıntı ve kasık batması hamileliğin en önemli belirtisidir hadi bakalım bir hamiş haberi daha alalım inşallah bizlere umut olsun
Cok sagol canim Allah razi olsun amin insallah darisi sizlern basina bende catlatma ignesi oldum hemen hamis kaldim
inşallah canım hepimizin isteği o Rabbim nasip etsin cemi cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?