• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Arkadaslar ben bi tuhafım yaa.. Salak gibiyim tum gun uyusam uyurum yani.. Sabah kalkmak bilmiyorum.. Olmadık vakitte canım bişeyler çekiyor.. Dun gece su böreği şimdide bol salcalı mantıı.. Bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi.. Durup duruken surat asıyorum keyifsizim.....

Banada bı cevap veririmisiniiiz

Allah razı olsun kuzum Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhh Aminn çubuk krakerle kanka olduk ama ondanda midem bulanıo artık kimyona dokunamıom bile çok kokuooo leblebi deneyeyim ben en iyisi tatlımmmm sanada kocamannnn mucxxxxxx

amiiiinnn inş canım benim çok sağol bebeim :) bende leblebiyi çok seviyordum ama midem bulandığı için değil kııı pis boğazlı olduğumdan :)))

amiiiinnn inş canım benim çok sağol bebeim :) bende leblebiyi çok seviyordum ama midem bulandığı için değil kııı pis boğazlı olduğumdan :)))

Allah senin kız şenşakrak kuzum benimm Rabbim güzel gönlüne en kısa sürede hayırlı evlatçıklar nasip etsin Amin Allah ım dualarımızı duy Ya Rabbim
ay ben yemiorum bişi yine şişkinim çok yauu sanki 5 kilo aldım

Allah senin kız şenşakrak kuzum benimm Rabbim güzel gönlüne en kısa sürede hayırlı evlatçıklar nasip etsin Amin Allah ım dualarımızı duy Ya Rabbim
ay ben yemiorum bişi yine şişkinim çok yauu sanki 5 kilo aldım

aminnn çok sağol bebeğim seninde evladını bağışlasın rabbim sağlıkla doğur inş geçecek o şişlik bebeğim bendede oluyordu hatta bi çok kişide oluyor ben ilk ayımda sanki 5 aylık hamiş gibiydim sonradan iniyor o şişlik :)

arkadaşlar ya dr bana inofolik vermişti 3 aydır falan kullanıyorum cmt de gynoferon verdi kanın üşük dedi. sormayı akıl edemedim !!! inofolik devam mı mı ki. arasam aslında bi değil mi? bi de bişey daha ben klomen kulanıom bugn 3. gün ilk kez bu ay. cmt yumurta takibine bakacaz dedi. 6 mayısta adet olmuştum. n zaman test yaptırmam gerekecek :52: heycan yaptım da :) yumurta falan oldu da sanki test aşamasına geçtim :)

İnşallah canım eylüle kadarda daha evlilik borcumuz var çalışmamız lazım bakalım hayırlısı artık
aman o evlilik borcu hiç bitmeyecek gibi benimkide 2 sene var daha kredi çekmiştik...gına geldi yemin ediyorum...gerçi ben çalışmaya devam ederim devlette olduğum için ücretsiz izin süt izni falan idare ederim bir süre... ama rabbim bir an önce bizi şu borçtan kurtarır inşallah

aminnn çok sağol bebeğim seninde evladını bağışlasın rabbim sağlıkla doğur inş geçecek o şişlik bebeğim bendede oluyordu hatta bi çok kişide oluyor ben ilk ayımda sanki 5 aylık hamiş gibiydim sonradan iniyor o şişlik :)

Amin Allah binlerce kez razı olsun kuzummm aynen bende bildiğin kocaman hamileyim sanki pantalonlarımı kapatamıorum şişlikten öle fora geziom vallaaa :D:D:D

Back