• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ayyy hadi inşallahhh çalışmalara tam gaz devam o zaman elifcim

Evet kuzum sag taraftaymis onuda ogrendim hahahaha :) iliski dun oldu dedim bide ondan onceki gun cok iyi bugun mola yarin yap dedi keciboynuzunuda iyice vericem kocise sali carsamba persembe iyice bi calisiyim bakalim insallah bebisim gobisime gelir bu sefer :(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

elifimmm gözün aydın kuzummm çoookk sevindim adına peki ard arda dediya o kaç gün olcakmış sordun mu ???

Onu sormadimda 3 gun ardarda yapicam ben riske atmamak icin heycandan catlayincami dolleniyoyu sormayi unuttum keciboynuzu yediriyorum ya kocaya herhalde ard arda olmasinda bi sorun olmaz :) aslinda ilk ara ver dedi bir gun var bir gun yok diye sonra calis dedi

Evet kuzum sag taraftaymis onuda ogrendim hahahaha :) iliski dun oldu dedim bide ondan onceki gun cok iyi bugun mola yarin yap dedi keciboynuzunuda iyice vericem kocise sali carsamba persembe iyice bi calisiyim bakalim insallah bebisim gobisime gelir bu sefer :(

amin inşallah inşallah sende incir ye bol bol kendiliğinden çatlamasına yardımcı oluyor...inşallah bu ay iyi haberlerini alıcaz senin :D

Onu sormadimda 3 gun ardarda yapicam ben riske atmamak icin heycandan catlayincami dolleniyoyu sormayi unuttum keciboynuzu yediriyorum ya kocaya herhalde ard arda olmasinda bi sorun olmaz :) aslinda ilk ara ver dedi bir gun var bir gun yok diye sonra calis dedi

kuzum gozün aydın ben bu ay çalışmadım fazla ama hafif kadın ağrım var akintim var normalde olmazdi bide hafif gogus hassasiyeti var ya bunlar gerçekten var yada psikolojik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hadi insallh bol bol çalış bi ayaklar havaya sonra .bide inciri iciyosun dimi

kuzum gozün aydın ben bu ay çalışmadım fazla ama hafif kadın ağrım var akintim var normalde olmazdi bide hafif gogus hassasiyeti var ya bunlar gerçekten var yada psikolojik

Insallah hepimizin tutsun kuzum ya akintini kontol ettin mi sen ? Sadece bir gece kacirdin ya belli olmaz kuzum umudunu kaybetme insallah olacak isin tuhafi benim bu yumurtlama donemim gecenkinden daha hafif geciyo akintim evet cok var ama bakalim yumos buyudude bakalim tam dollenme ne zaman bir bilebilsemm offf :(

Arkadaslar bu ay da olmadi adetime 1 hafta kala kanamam basladi yerlesme kanamasi sandim bugun doktora gittim stresten adetimi 1 hafta one cekmisim. Mayisin 20sinde tekrar calismalara baslayacagiz Allah isteyen herkese nasip etsin. Guzel haberlerinizi bekliyorum insallah ben de haziran da hamileyim müjdesini veririm nasipse.

Insallah tatlim cikip incir aliyim o zaman ben bir kilo felan yesem yeterlimidir ki ?

aç karnına yemeklerden önce 2 tane yeterli diye biliyorum...hatta içebilirsen inciri yarım litre kaynamış suya 12 13 tane at 6 dakika kaynat sonra içine bir tane havuçu doğrayıp 4 dakikada öle kaynat suyunu süzüp içebilirsen daha yararlı ben geçen yumurtlama döneminde yaptım bence işe yaradı

aç karnına yemeklerden önce 2 tane yeterli diye biliyorum...hatta içebilirsen inciri yarım litre kaynamış suya 12 13 tane at 6 dakika kaynat sonra içine bir tane havuçu doğrayıp 4 dakikada öle kaynat suyunu süzüp içebilirsen daha yararlı ben geçen yumurtlama döneminde yaptım bence işe yaradı

Himm tmm kuzum bende bu aksam yapiyim havucla incir aliyim yarinda zaten iliski olacak bir iki gun oyle devam ediyim bakalim allahim hayirlisini nasip etsin insallahhh :(

Himm tmm kuzum bende bu aksam yapiyim havucla incir aliyim yarinda zaten iliski olacak bir iki gun oyle devam ediyim bakalim allahim hayirlisini nasip etsin insallahhh :(

yap canım suyunu süz iç çok faydalı ebn gördüm yararını.yarım litre suya 12 13 inciri 2 ye böl kaynat 6 dakika daha sonra kütür kütür havucu doğrayıp at 4 dakika da öle kaynat suyunu süzüp 3 e böl aç karnına tüket eminim işe yarıcaktır...

Back