- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.401
ahhh kuzucum benim kalp atışını duyduğunda eminim o mide bulantılaırn baş dönmelerin hafifler sevinçtenn...rabbim sağlıkla hayırlısı ile bebegini kucağına versin de aslında rapor alabilirsen çok iyi olur en azından bünyen biraz toparlanırAllah razı olsun kuzummmmm benim dualarım hep sizinle aklım sizde valla Allah bilio ya ohh ohhh saçlarıda olsunnnn topaçta olsunnn sağlıklı olsun kuzum yeter herşeye razıyım çalışıyorum ya ondan benm biraz ağır geçio sanırım kafamı koysam masaya şuan uyucam ve birkaç gündür ateşim var tansiyonum düşük not alıom doktora sorcam herşeyimi cumartesi kalp atışı duycaz teyzesii inşallah bir sorun yoktur benm bugün ititbari ile ağır mide bulantım var herşeyden midem bulanıo
evet hormonlar en üst sınırda kuzummm nazımı geçiriom kimse kusura bakmasınnnyok yaww deli dilavere bağlamam sanırım kalp atışını duyalım o zaman daha da bakıcaz durumlara ama mide bulantısına iyi gelcek bişi yok mu yaaauuu
amin canım inşallah benim bata 6 gün kaldı ama bazen adetim bir iki gün önede atabiliyor yarın tekrar test yapıcam bakalım
Ay dün iki gram nişana bakım dedim ağla ağla şiştim kapattım hemen herşeye ağlıombu ara dizideki aşıklara bile ağlıom düşün
bende çok ağladım oğluma hamilelğimde herşeyden alınır otutur ağlardım sürekli
senin gene iyiymiş canım benim kolumdan geçmez artık o gelinlik: giydiğimde 65 kiloydum şimdi 85 benimkide öyle inceliklerden hiç anlamaz zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok
ahhh kuzucum benim kalp atışını duyduğunda eminim o mide bulantılaırn baş dönmelerin hafifler sevinçtenn...rabbim sağlıkla hayırlısı ile bebegini kucağına versin de aslında rapor alabilirsen çok iyi olur en azından bünyen biraz toparlanır
hadi, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dua ediyorum senin içinAyy kalbim yerinden cikack gibi feci heycanliyim kizlarrr ya bakalim yumosum nasil insallah gusel seyler soler doktorcugummm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
eliff kuzum ama en iyi alttan muayenedir bunu unutma yinede sen bilirsin hem ne olcek dr onlar
Ayy kalbim yerinden cikack gibi feci heycanliyim kizlarrr ya bakalim yumosum nasil insallah gusel seyler soler doktorcugummm :)
hamile olursan zor giyersin
özel sektörün bu yanı kötü işteAllah razı olsun canımmm darısı sizlerin başına kalbim hep sizinlee İnşallah Rabbim inşallah eli ayağı düzgün sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. RApor alsamda kullanamam ki özel sektör kuzum gerçi burda yararımda dokunmuo da neyse
inş duyacaksın kuzum hatta yazayım ben sana tıktıktıktık öle hızlı atıyor ki inş sende sağlıkla duyarsın minnoşunun tıktıklarını :)
yazıyorum bak işte leblebi kraker türü şeylerr bide kimyon iyi geliyormuş yemeklerine azcık at bebeim muahhh
neee gelinlik mi giyeyimm 56 kilo nerdeee 68 nerdeee kız zaten kiralamıştım ben gelinliği almamıştım yani hayatta giymemm belki bu konularda krolar gibi düşünebilirim ama kocam bir asır güler bana giymeemmm uleynnnnn
Anammm bizimki iyice hormonlari firlatmis olur kuzum olurrr :) gecer ama merak etme yavrucum kocisinede vakit ayirirsin zamanla insallah onunde daha koskocaman yillar var
senin gene iyiymiş canım benim kolumdan geçmez artık o gelinlik: giydiğimde 65 kiloydum şimdi 85 benimkide öyle inceliklerden hiç anlamaz zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok
ya kızlarrrr dyrum kı adetıme 6 gn kaldııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?