- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.461
ayyy hadi inşallahhh çalışmalara tam gaz devam o zaman elifcim
elifimmm gözün aydın kuzummm çoookk sevindim adına peki ard arda dediya o kaç gün olcakmış sordun mu ???
Evet kuzum sag taraftaymis onuda ogrendim hahahaha :) iliski dun oldu dedim bide ondan onceki gun cok iyi bugun mola yarin yap dedi keciboynuzunuda iyice vericem kocise sali carsamba persembe iyice bi calisiyim bakalim insallah bebisim gobisime gelir bu sefer
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Onu sormadimda 3 gun ardarda yapicam ben riske atmamak icin heycandan catlayincami dolleniyoyu sormayi unuttum keciboynuzu yediriyorum ya kocaya herhalde ard arda olmasinda bi sorun olmaz :) aslinda ilk ara ver dedi bir gun var bir gun yok diye sonra calis dedi
Evet kuzum sag taraftaymis onuda ogrendim hahahaha :) iliski dun oldu dedim bide ondan onceki gun cok iyi bugun mola yarin yap dedi keciboynuzunuda iyice vericem kocise sali carsamba persembe iyice bi calisiyim bakalim insallah bebisim gobisime gelir bu sefer
Onu sormadimda 3 gun ardarda yapicam ben riske atmamak icin heycandan catlayincami dolleniyoyu sormayi unuttum keciboynuzu yediriyorum ya kocaya herhalde ard arda olmasinda bi sorun olmaz :) aslinda ilk ara ver dedi bir gun var bir gun yok diye sonra calis dedi
Canım hadi insallh bol bol çalış bi ayaklar havaya sonra .bide inciri iciyosun dimi
amin inşallah inşallah sende incir ye bol bol kendiliğinden çatlamasına yardımcı oluyor...inşallah bu ay iyi haberlerini alıcaz senin
kuzum gozün aydın ben bu ay çalışmadım fazla ama hafif kadın ağrım var akintim var normalde olmazdi bide hafif gogus hassasiyeti var ya bunlar gerçekten var yada psikolojik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ve kırmızı kart
amin inşallah canım bizim biraz fazla ama rabbim ödeme kolaylığı veriyor inşallah bebişlerimiz olduğunda borçlarımız da biter de rahat rahat bir hayat sağlarız onlara
Ve kırmızı kart
aç karnına yemeklerden önce 2 tane yeterli diye biliyorum...hatta içebilirsen inciri yarım litre kaynamış suya 12 13 tane at 6 dakika kaynat sonra içine bir tane havuçu doğrayıp 4 dakikada öle kaynat suyunu süzüp içebilirsen daha yararlı ben geçen yumurtlama döneminde yaptım bence işe yaradıInsallah tatlim cikip incir aliyim o zaman ben bir kilo felan yesem yeterlimidir ki ?
doğum kiloları aslında zorda verilmiyor bence bünyeyle alakalı ben veremedim doğumdan sonra dikkatli olmak gerekiyor emziriyorum diye bırakmamak lazım ben dikkat etmedim işte sonrada veremedm diyet yaptığımda yok pekDogum kilolari zor mu veriliyo yaa
üzülme kuzum öteki aya inşallah iyi haber verirsin vardır herşeyde vardır bir hayırVe kırmızı kart
aç karnına yemeklerden önce 2 tane yeterli diye biliyorum...hatta içebilirsen inciri yarım litre kaynamış suya 12 13 tane at 6 dakika kaynat sonra içine bir tane havuçu doğrayıp 4 dakikada öle kaynat suyunu süzüp içebilirsen daha yararlı ben geçen yumurtlama döneminde yaptım bence işe yaradı
Amiinn canım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim.. Sagsalim kucagına alırsın inşallah
aç karnına yemeklerden önce 2 tane yeterli diye biliyorum...hatta içebilirsen inciri yarım litre kaynamış suya 12 13 tane at 6 dakika kaynat sonra içine bir tane havuçu doğrayıp 4 dakikada öle kaynat suyunu süzüp içebilirsen daha yararlı ben geçen yumurtlama döneminde yaptım bence işe yaradı
yap canım suyunu süz iç çok faydalı ebn gördüm yararını.yarım litre suya 12 13 inciri 2 ye böl kaynat 6 dakika daha sonra kütür kütür havucu doğrayıp at 4 dakika da öle kaynat suyunu süzüp 3 e böl aç karnına tüket eminim işe yarıcaktır...Himm tmm kuzum bende bu aksam yapiyim havucla incir aliyim yarinda zaten iliski olacak bir iki gun oyle devam ediyim bakalim allahim hayirlisini nasip etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?