- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.421
Arkadaslar ben bi tuhafım yaa.. Salak gibiyim tum gun uyusam uyurum yani.. Sabah kalkmak bilmiyorum.. Olmadık vakitte canım bişeyler çekiyor.. Dun gece su böreği şimdide bol salcalı mantıı.. Bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi.. Durup duruken surat asıyorum keyifsizim.....
özel sektörün bu yanı kötü işteboşver işi kuzum sen vur kafayı yat fırsat buldukça bişi demezler herhalde o kadar öküz olmasın patronlar
hadi, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dua ediyorum senin için
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhh Aminn çubuk krakerle kanka olduk ama ondanda midem bulanıo artık kimyona dokunamıom bile çok kokuooo leblebi deneyeyim ben en iyisi tatlımmmm sanada kocamannnn mucxxxxxx
aslında onlarında kızları çocukları var empati yapsalar anlarlar ama işte patronluğun verdiği ego yüksekliği çalışanları üzerinde baskı kurmasına neden oluyorİnşallah demezler kuzum yoksa koyarlar kapıya
amiiiinnn inş canım benim çok sağol bebeim :) bende leblebiyi çok seviyordum ama midem bulandığı için değil kııı pis boğazlı olduğumdan :)))
hıhhh leyla yine çıldırmış kız 6 gün var diyorsun bi dur laaaaa :))) senin bebede sana çekerse kocanın vay halineee seviliyorsun berfooo
Hahaha benimkide guler ay hayirdir aaaa felan diye gewldiler sana yine anlamaz okuzzz :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aslında onlarında kızları çocukları var empati yapsalar anlarlar ama işte patronluğun verdiği ego yüksekliği çalışanları üzerinde baskı kurmasına neden oluyor
aynen kuzum rabbim onunda sabrını gücünü verir inşallahMaalesef kuzum dayanabildiğimiz kadar dayancaz bakalım
Saol bebegim insallahh 11.10 da giricemm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Allah senin kız şenşakrak kuzum benimm Rabbim güzel gönlüne en kısa sürede hayırlı evlatçıklar nasip etsin Amin Allah ım dualarımızı duy Ya Rabbim
ay ben yemiorum bişi yine şişkinim çok yauu sanki 5 kilo aldım
aynen kuzum rabbim onunda sabrını gücünü verir inşallah
Banada bı cevap veririmisiniiiz
aman o evlilik borcu hiç bitmeyecek gibi benimkide 2 sene var daha kredi çekmiştik...gına geldi yemin ediyorum...gerçi ben çalışmaya devam ederim devlette olduğum için ücretsiz izin süt izni falan idare ederim bir süre... ama rabbim bir an önce bizi şu borçtan kurtarır inşallahİnşallah canım eylüle kadarda daha evlilik borcumuz var çalışmamız lazım bakalım hayırlısı artık
aminnn çok sağol bebeğim seninde evladını bağışlasın rabbim sağlıkla doğur inş geçecek o şişlik bebeğim bendede oluyordu hatta bi çok kişide oluyor ben ilk ayımda sanki 5 aylık hamiş gibiydim sonradan iniyor o şişlik :)
canım bunlar belirti tabi ki bata kaç gün var kuzu???
yaaaa benm esım de ole dyooooo zatennn sen hamıleysen dyo elınden dılınden cekecegımız var dyooo bnde szlerııı sewyrmmm cnlarrr :):)
berfincan bata 2 gün kala gebelik testi yap o zaman varsa çıkar silik milik bişeyler inş vardır canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?