valla füze gibi göbeğim çıktı benim.
Benim de çıktı ama artık hamieliğim tam olarak belli oluyo bakan herkes anlar o yüzden daha rahatım hırkamı falan kapatmaya uğraşırdım saldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla füze gibi göbeğim çıktı benim.
Bugün doktor kontrolüm var gelince inşallah yazarım hepinize sevgiler hayırlı güzel haftalar olsun inşallah :)))@Anneadayi89 sermed R rkndmt E Ewremmmerve koksal66 Kararsizkasim S seymaa92 _D_O_ btl14 karapisso M mutluanneadayi B Beklenngn S Sahra_91 P Pembissanne
günaydın hanımcımlar :)))) güncel kilolarınızı bana bildiriniz. hepinize kucak dolusu sevgiler
merhabask Kontrolden geldim herşey yolunda dedi çok şükür :))
Ayy öyle sevimliydi ki parmaklarını gördük:)) uyuyordu herhalde doktor o kadar uğraştı hareket etmedi sakin olucak herhalde dedi :))
Tartıldım hiç kilo almamışım aynı 68.5 :))
Kilo almadığımı görünce bir sorun olup olmadığını sordum bebişin gelişimi iyi dedi kimş kadınlar 22 haftaya kadar almıyorlarmış diğer ay istemesen de alırsın zaten dedi :)
Çok konuştum herhalde oğluşumu gördüm çok kutlu oldum çenem düştü :))
Böyle geçti günümüz Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :)
Masallah kuzucuklara sakin olacaklar herhalde :))iyi iyi çok sevindim. benimki de hiç öyle hareketli görmedim ben. dün gittiğimde sırtı dönüktü yüzünü bile göremedik :)
55 olmusummm :)@Anneadayi89 sermed R rkndmt E Ewremmmerve koksal66 Kararsizkasim S seymaa92 _D_O_ btl14 karapisso M mutluanneadayi B Beklenngn S Sahra_91 P Pembissanne
günaydın hanımcımlar :)))) güncel kilolarınızı bana bildiriniz. hepinize kucak dolusu sevgiler
61 kg cnm55 olmusummm :)
zaten doğru olan sabah aç karna tartılmaktır.
Son adet tarihim 3 agustos
57.9 ile başladım 58.4 kg yum beni de ekler misin