• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2019 anneleri kilo takibi

merhabask merhabask Kontrolden geldim herşey yolunda dedi çok şükür :))
Ayy öyle sevimliydi ki parmaklarını gördük:)) uyuyordu herhalde doktor o kadar uğraştı hareket etmedi sakin olucak herhalde dedi :))

Tartıldım hiç kilo almamışım aynı 68.5 :))
Kilo almadığımı görünce bir sorun olup olmadığını sordum bebişin gelişimi iyi dedi kimş kadınlar 22 haftaya kadar almıyorlarmış diğer ay istemesen de alırsın zaten dedi :)
Çok konuştum herhalde oğluşumu gördüm çok kutlu oldum çenem düştü :))
Böyle geçti günümüz Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

merhabask merhabask Kontrolden geldim herşey yolunda dedi çok şükür :))
Ayy öyle sevimliydi ki parmaklarını gördük:)) uyuyordu herhalde doktor o kadar uğraştı hareket etmedi sakin olucak herhalde dedi :))

Tartıldım hiç kilo almamışım aynı 68.5 :))
Kilo almadığımı görünce bir sorun olup olmadığını sordum bebişin gelişimi iyi dedi kimş kadınlar 22 haftaya kadar almıyorlarmış diğer ay istemesen de alırsın zaten dedi :)
Çok konuştum herhalde oğluşumu gördüm çok kutlu oldum çenem düştü :))
Böyle geçti günümüz Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

iyi iyi çok sevindim. benimki de hiç öyle hareketli görmedim ben. dün gittiğimde sırtı dönüktü yüzünü bile göremedik :)

Merhaba bende 57.9 ile başladım su an 58.4 yarım kg almışım. Gögüslerim çok büyüdü hala göbeğim pek yok

Back