Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Kahvaltı: 1 kivi
Öğle: gezmede baya bir meze salata turşu yedim, 1 poğaça, 3 parça yağlama, mini rulo pasta, 2 çiğköfte
Akşam: aspava yarım beyti, azıcık künefe

Ankaraya geldik ve haftasonu buradayız, benim gönderiler sadece tabloda puan almak için olacak, sizler dikkate almayın🙈 ya da yediklerimi yazmadan size gün sonu postu yazayım önümüzdeki 2 gün, pazartesi kaldığımız yerden devam edeyim 😅 pazar tartı fotisi atamayabilirim, atsamda kesin yol ve yediklerimden dolayı cezalı olacağım kızlar şimdiden söyleyim 🥲

Orenda Orenda
Öğle: gezmede baya bir meze salata turşu yedim, 1 poğaça, 3 parça yağlama, mini rulo pasta, 2 çiğköfte

Ankaraya geldik ve haftasonu buradayız, benim gönderiler sadece tabloda puan almak için olacak, sizler dikkate almayın🙈 ya da yediklerimi yazmadan size gün sonu postu yazayım önümüzdeki 2 gün, pazartesi kaldığımız yerden devam edeyim 😅 pazar tartı fotisi atamayabilirim, atsamda kesin yol ve yediklerimden dolayı cezalı olacağım kızlar şimdiden söyleyim 🥲
Olsun canım az da olsa dikkat edebildiğini görürüz iyi olur. Benim de misafirim var az bişey ipin ucu kaçar gibi bu haftasonu🫠

Sabah kahve + kuru incir
Kahvaltı: çeri domates salatalık zeytin hindi füme ve yeşil çay (ekmek yemedim)
Ara: h. Cevizi yoğurdu üzerine granola kayısı şekersiz fıstık ezmesi
Akşam: salata + falafel

Kahvaltıda 3 yk yulaf, 1 bardak laktozsuz süt, 1 tk tahin ve yarım muz ile pudingimsi bir şey
Akşam diyetisyenimin de izniyle 4 dilim pizza ve 1 kadeh şarap 😋 Arada bir yenen kalorili yemekten daha fazla keyif alınıyor bence hiç pişman değilim 😂

Sabah 9.00 2 kuru kayısı şekersiz turk kahvesi
12.00 1 zuber protein bar yeşil çay
14.00 150 gr adana dürüm( sadece içini yedim lavaşini yemedim)
19.00 100 gram somon+100 gram et sote kinoalı salata

Merhabalar 🥰
Kahvaltı: mantarlı omlet 1 bardak kefir
Ara öğün 1 küçük yeşil elma 7 tane çiğ badem 1 fincan Türk kahvesi
Öglen; mercimek çorbası et döner elma dilim 4 patates 2 dilim ekmek
Akşam mantar sote 4 yk bulgur pilavı salata yoğurt
2.5 litre su içtim
1 saat spora gidip geldim 🥰

Orenda Orenda
Kahvaltı: peynirli omlet, yeşillik, tahin pekmez, zeytin, avokado, yulaflı krep
Ara: 1 avuç leblebi, 4 5 tane erik
Akşam: yoğurtlu köz biber, dünkü çorbadan 1 kase, 3 köfte pirzola
3 litre su
3bin adım

Orenda Orenda

immzaben immzaben Y Yagmurkan Nevossss Nevossss KendineRenkli KendineRenkli Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi kızlar dünün puanını ekledim :KK76:

Selam kızlar. Uğrayamıyorum kaç gündür. Ama devam ediyorum merak etmeyin. Gördüm ki bazı motivasyon düşüleri yaşanmış. 🤔 toparlanın bakalım, yaz geliyoooo:skandal:
Bugün ilk öğünüm, 12de başladım.
Öncesinde bir fincan hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve içip 1 saat yürüdüm.
IMG_9723.webp

Merhabalar 🥰
Bu hafta sıkı dikkat ettiğim ve spor ile geçirmiş olmama rağmen tartıda eksi goremedim şok içerisindeyim ama ölçü olarak incelmisim bel ölçüm 87 den 85e düşmüş göğüs ölçüm 96 ya düşmüş alt karın ise 102 cm. Tartıda 100 gr fazlayı gorunce bir tık yıkılsamda her bölgeden en az 1 cm incelmiş olmak mutlu etti 🫠
20250426_090704.webp

PES ETMEK YOOOK! O INCELME TARTIYA YANSIYACAK👊

Merhabalar 🥰
Bu hafta sıkı dikkat ettiğim ve spor ile geçirmiş olmama rağmen tartıda eksi goremedim şok içerisindeyim ama ölçü olarak incelmisim bel ölçüm 87 den 85e düşmüş göğüs ölçüm 96 ya düşmüş alt karın ise 102 cm. Tartıda 100 gr fazlayı gorunce bir tık yıkılsamda her bölgeden en az 1 cm incelmiş olmak mutlu etti 🫠Eki Görüntüle 3582780
Yağ verip kas almışsın demek ki, tartıya değil ölçülere bak. 💪🏻 🧿

selamlar,
Kahvaltı: 2 adet wasa birinin üzerine acı sos avokado hindi füme diğerine şekersiz fıstık ezmesi + zeytin ve çay
Ara: Türk kahvesi+ kuru incir kayısı
Akşam: muhtemelen dışarda olacağız, ciğer yemeği düşünüyorum 🥳🥳🥳

Selam kızlar ❤️
Sabah menemen ve bir dilim ekmek yedim.
Ara öğün olarak sade kahve içtim.
Akşam tam buğdaylı makarna salatası yiyeceğim.
Dün tartıldım 55.5 çıktım. Moralim biraz bozuldu.
1 kilo fazla çıktım 🥲
Regl oldum ama umarım ondan kaynaklıdır..

Selam kızlar
Sabah 2 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
6-7 adet zeytin az peynir
1 hindi jambon
İki üç minik yulaf lavaş
Akşam da 100 gr kadar tavuk
3 Yemek kaşığı pilav
1 kase domates çorbası

İyi akşamlar, günün ikinci ve son öğünü akşam yemeğim.
Bu gruba dahil olduğumdan beri ilk kez pilav yiyorum. 🥹
IMG_9725.webp

Orenda Orenda
Kahvaltı: omlet, 5 zeytin, peynir, yeşillik, salatalık, yulaflı lavaşçıklar
Ara:yoğurt, yarım portakal, 2 ceviz
Akşam: çoban salata, tavuklu mantarlı fajita.
Ara öğün yapmam gerekiyor ama ne yapsam karar vermedim.
Muhtemelen kahve, çiğ badem, hurma yerim

Merhabalar 🥰
Bu hafta sıkı dikkat ettiğim ve spor ile geçirmiş olmama rağmen tartıda eksi goremedim şok içerisindeyim ama ölçü olarak incelmisim bel ölçüm 87 den 85e düşmüş göğüs ölçüm 96 ya düşmüş alt karın ise 102 cm. Tartıda 100 gr fazlayı gorunce bir tık yıkılsamda her bölgeden en az 1 cm incelmiş olmak mutlu etti 🫠Eki Görüntüle 3582780
Kaslarda su tutar canim.

Back
X