- 31 Ocak 2025
- 417
- 564
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.161
Ayy canımm çok sevindimGeldim geldim canım Allah'a çok şükür beta hcg 190.49 çıktı
Ah maşallah kuzum iyi yakalamışsınMesajlar çok olunca kaçırdım ama buldum ekledim tabloya
Amin inşallah canım benim aminnn Allah razı olsunAyy canımm çok sevindimKatlanarak artsın inşallah değerin
Canım çok tebrik ederim, inşallah hep böyle güzel ilerlerGeldim geldim canım Allah'a çok şükür beta hcg 190.49 çıktı
İkiz tutmuş benceMerhaba bir güzel haber de benden olsun
Bugun beta testim sonucu 609 çıktı (transferin 9.gunu) pazartesi tekrar kan vereceğim.
Cift embriyo transferi yapıldı.doktorum normal dedi ama Sizce bu degerler nasıl çok yüksek mi gününe göre ? Sizin beta degerleriniz nasıldı
Canım senin ara ara kasıklarında ağrı acı oluyor muAşkım benim bebiş tek benmumarım iyiyzdir hala ara ara lekelerm var inş çarşamba kalp atışı için gidcem sen nasılsın
çok sağol canım. Ya ben zaten fazla hareket eden biri değilimCanım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine sen dinlenmiyor musun bakim ?
Çok teşekkür ederimm inşallah 29 yaşındayım bu ay 30 olacağım
Benimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana daArkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
Ben de senin gibiydim, çok normal hiç dert etme. Gece uyandıkça psikopat gibi göğüslerime tekrar tekrar dokunuyordum belirti var mı yok mu kayboldu mu diye. Tek belirtim oydu çünkü. Şuan 7+6yım hala pek belirtim yok diyebilirim, bulantım yok mesela.Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidirşu an 5+4 günlüğüm, herkes belirtilerinden bahsetmiş ama bende pek yok, ilk 2 hcg ölçümünden sonra (9. Gün 283, 11. Gün 652) doktorum artık kan verme 7. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Belirti de olmayınca panikledim sanırım.
Reglin 5-6. günü iğneye başladım. Opu ve transfer oldum iğneler hâlâ devam ediyor. Farklı iğneler oluyor ama sürekli bi iğneler oluyor :)Peki iğneler adet dönemi oluyor dimi iğneler 10 gün sürüyor duyduğum kadarıyla
Çok normal, dert etmeyin. Ben beije’nin günlük pedini kullanıyorum ve günde kaç kez değiştiriyorum bilmiyorum. Hep progestan yüzündenBenimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana da
Evet bizimde böyle olacak bu gidişle olsun varsın.Çok normal, dert etmeyin. Ben beije’nin günlük pedini kullanıyorum ve günde kaç kez değiştiriyorum bilmiyorum. Hep progestan yüzünden
OPU dan sonra eğer rahim dinlendirme yapılacaksa size iki ay daha doğrusu iki regl dönemi boyunca hiç bir ilaç kullanmıyorsunuz.Opudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın
Canım benim çok sağolasın benim de durumlar aynı, karnım akşam biraz çıkıyor göğüslerimle sabah hiçbir şey yok, bulantı kusma zaten beklemem bu haftada ama hamile gibi hissettiğim tek yer daha kolay yorulmam sadece. Çok teşekkür ederim içime su serptinBen de senin gibiydim, çok normal hiç dert etme. Gece uyandıkça psikopat gibi göğüslerime tekrar tekrar dokunuyordum belirti var mı yok mu kayboldu mu diye. Tek belirtim oydu çünkü. Şuan 7+6yım hala pek belirtim yok diyebilirim, bulantım yok mesela.
Progestan dex mi yakıyor? Bende öyle değil şüür ama şu diğer progestan iğnesi çok fena, doktor bir kez yapmıştı üç gün kalçam ağrıdıEvet bizimde böyle olacak bu gidişle olsun varsın.sadece o iğne ne kadar yakıyor ya toplama zamanı ignelerin gözünü seveyim
Benimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana da
Canım hepimizde aynısı oluyor, yarım saat uzandığında ilacı maksimum seviyede almış oluyorsun kalanı posası gibi düşün meyvedeki gibi. Ben çareyi Max boydaki günlük pedlerde buldumArkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
İnşallah canım benim aminnn Allah razı olsunCanım çok tebrik ederim, inşallah hep böyle güzel ilerler
Ben de risk yüzünden hep yatıyorum, o yüzden ayağa kalkınca baş dönmelerim oluyor ama o gebelikten değil, o kadar yatınca çok normal, vücut ne yapsınCanım benim çok sağolasın benim de durumlar aynı, karnım akşam biraz çıkıyor göğüslerimle sabah hiçbir şey yok, bulantı kusma zaten beklemem bu haftada ama hamile gibi hissettiğim tek yer daha kolay yorulmam sadece. Çok teşekkür ederim içime su serptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?