Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PUFCUMM düşük tehlikesi falan mı varmış ? bende şu günlerde hiç hamile değilmiş gibiyim inş. bir problem yoktur...benimde 17 ağustosta kontrolüm var ...birde şu an sen kendini nasıl hissediyorsun? bulantı ağrı sancı varmı bende hiç ama hiç bişey yok acaba normalmi ?
beninci bende aynı dertten şikayetçiyim 1 hafta ne çektiğimi Allah bide benden başka kimse bilmio sabah ne yesem çıkarıodum sonrada bişey yiyemediğim için elim ayağım titriodu tansiyonum düşüyodu dr.um bana emedur die bi hap tavsiye etti günde 2 defa içiyorum en azından kusmuyorum fakat midemin ve boğazımın yanmasına engel olamıyorum eee bizim bebişler nazlı olcak anladımda arada uyarıyorum :) bak bebeğim anneyi bu kadar üzersen olmaz sakin ol diyorum :) ama ondan gelene razıyım be cnm ne de olsa sonunda sonsuz mutluluk var rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş...
PUFCUMM düşük tehlikesi falan mı varmış ? bende şu günlerde hiç hamile değilmiş gibiyim inş. bir problem yoktur...benimde 17 ağustosta kontrolüm var ...birde şu an sen kendini nasıl hissediyorsun? bulantı ağrı sancı varmı bende hiç ama hiç bişey yok acaba normalmi ?
beninci bende aynı dertten şikayetçiyim 1 hafta ne çektiğimi Allah bide benden başka kimse bilmio sabah ne yesem çıkarıodum sonrada bişey yiyemediğim için elim ayağım titriodu tansiyonum düşüyodu dr.um bana emedur die bi hap tavsiye etti günde 2 defa içiyorum en azından kusmuyorum fakat midemin ve boğazımın yanmasına engel olamıyorum eee bizim bebişler nazlı olcak anladımda arada uyarıyorum :) bak bebeğim anneyi bu kadar üzersen olmaz sakin ol diyorum :) ama ondan gelene razıyım be cnm ne de olsa sonunda sonsuz mutluluk var rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş...
merhaba arkadaşlarr...
yeni evimize tasındık butun tatil boyunca ev yerleştirmekle meşguldük ve hesaplamalara göre tam yumurtlama gunu gece 2ye kadar dolap dızdım hiç bir nünasebetimiz gerçekleşmedi kocamla bu ay sanmıyorum ama yeni evimizdeee bişiler olucakmış gibi hissediyorum. bu arada takip etmeyi bıraktım. bebeğimizi hala çok istiyoruz fakat unutmuş durumdayız hem böyle dahada keyifli oluyor ))) bılmıyorum zaten duznelı bır ilişkimiz (iki regl arası gün aşırı)var tarihleri takip etmekte beni sitrese sokmaktan başka bişiye yaramıyor sanki... bu yüzden kafam çok rahat ayrıca düşündükte acelesi yok. ne zaman gelecekse ozaman gelsın. biz kocamla başbaşa olmanın tadını çıkarıyoruz :)
bu arada hamilelerimizin hepsine tekrar sağlık sıhat diliyorum rabbim yardımcınız olsun.
Puffcumm merhaba
dr kontrolün nasıl geçti umarım herşey yolundadır...İkili test için dr bir şey dedimi ne zaman yapılacak birde göbek çıkmaya başladımı?
kızlarrr selamlarrr. geldim çok şükür bilgisayar başına ohh bee.
bugun doktorumuza gittik. bebişimizi gördük. kıpırdamaya başlamış artık. hareketliydi minnoşum. 2,7 cm di baştan popoya
ultrasonda günümüzü belirledik. lekenın geldiği günü saymamız gerekiyormuş. çünkü bebek o tarihe göre çıktı. 5 haziran oldu sat yani :)
bu arada diğer bi doktora gitmiştim hani, devlette. yola çıkcam diye kontrol ettirmiştim de rahimde kanama gördü diye progesteron vermişti. onu da söyledim doktoruma. peki leke ya da kanama geldi mi dedi. hayır dedim. o zmn o kanama değilmiş dedi. çünkü eğer rahimde herhangi bi kanama varsa naparsan yap onun çıkması lazımmış. gelmediğine göre yanlış görmüş. ultrasonu da eski olabilir dedi. ki evet eskiydi, kalp atışını gösteriyor mesela ama duyamıyorsun, ses yoktu onunkinde. boşu boşuna ilaç kullanmış oldum. midem allak bullak oldu, sersem gibi gezdim. bir de stres oldum. cinselliği yasaklamıştı, kocamın moralini de bozmuş oldum. kaç haftadır bişi yapamadık bu sebeple. neyse şükür geçti hepsi. kıpırdanışını gördüm ya hepsini unuttum. günü yaşa dedi doktorum.
ilaç vermedi bulantım ve kusmam için. ben günde 2 kez istifra ediyorum ama bulantım 24 saat durmaksızın. normal dedi. bikaç haftaya azalır dedi. dayancan yapcak bişi yok dedi. kolestrolüm yüksek çıkmıştı taaa nisan ayında hatırlarsanız. bunun için de yediklerine dikkat etcen dedi. ayda 1 kg fln alcaksın daha fazlası yok dedi. o konuda katı maalesef bnm doktorum. gerçi şimdilik kilo veriyorum :) kuru ekmekte yesen sıkıntı yok şimdi dedi.
böyle işte benden haberler
Gözün aydin çok sevindim senin adına ya bende bisey soracağım tatile annemlere geldim dün aksam çok kötü ağzım kurudu ve sıkıntı bastı sabah ezanına kadar uyuyamadim sürekli su ictim ve wc ye çıktım 4 saat uyku uyudum sadece ne yapabilirim bu normal mı siz de de oluyor mu ağız kuruluguna ne iyi gelir haftaya ikili teste gideceğim ins iyi cikar.......
Sagol canım benim de ilk defa böyle kötü ağzım kurudu uyuyamadim çok kötü hissettim çok şükür mide bulantım yok sadece birsey yerken ağzımın tadı değişiyor ins canım testlerimiz iyi cikar rüyalarıma giriyor bazencnmcm merak etme, ağız kuruluğu hamilelikte çok fazla görülen bir şey. vücudumuzun çok fazla sıvıya ihtiyacı var. benim de kuruyor, hamile olan diğer arkadaşlarımın da. ilk iki ay deli gibi su içiyordum doymuyordum ama şimdi susasam bile mide bulantımdan içemiyorum. limon sıkıyorum iki gündür o şekilde tüketmeye çalışıyorum. daha iyi geldi açıkcası.
bu arada bi yerde okumuştum mide bulantısı için patates haşlaması yiyordu. denedim gerçekten de iyi geldi. dün ilk kez istifra etmedim :)
içebiliyorsan bol bol su iç cnm. faydası çokkk. çay ve tuzlu yiyecekler de ağız kuruluğunu arttırıyor.
Not: 2 arkadaşımın da doğuma kdr geçmedi ağız kuruluğu. emzirme döneminde de içiyor. yaz kış farketmedi.
Bu arada inşallah testlerin iyi çıkar. Sonucu bekliyoruz mutlaka. Benim de 31 ağustosta. İnşallah güzel haberler alırız
cnm slm. dr kontrolümü bi önceki sayfada yazdım :) uzun yazdım da oradan okuyabilirsin.
ikili teste 31 ağustosta gitcez. 12+3 olcam o gün. sen de 12+1 olcaksın. 11-14. haftalar arası gidiliyor. eşim de geldiği için hep cumartesileri gidiyoruz, o yüzden 31 ağustos cts kontrolümüz.
göbek çıkmaya başladı, kilo vermeme rağmen. kıyafetlerim rahatsızlık veriyor. rahat şeyler giymeye özen gösteriyorum.
sen gittin mi kontrole? göbüş ne alemde?
Canım benimde 17 Ağustosta kontrolüm var bende henüz göbek tam çıktı diyemem ama acayip iştahım arttı sanırım kullandığım elevit vitamin ilacınında etkisi var ama hala eski kıyafetlerimni rahatlıkla giyebiliyorum.senin 2 gün öne atmış galiba hadi hayırlısı bakalım inş sonuna kadar rahatlıkla geçiririz bu dönemi benim birde çok uykum geliyor ben çalışıyorumda baya zor oluyor