Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evden çalışman bu süreçte büyük şans gez dolaş tabi de şu gelenlere self servis yapsaydin bu halde ugrasmasaydin bu zamanlar sen yine de dikkat et iki canlısın artik bak
Daha bezelye kadarken hayatın zorlu şartlarına alıştırayım dedim haha
Yarın kan ve idrar vermeye gideceğim iki güne çıkarmış sonuçlar.
Cuma günüde doktorumda muayenem var.
Cumarteside iki haftalık tatil yolculuğu.
Hayırlısı bakalım, inşAllah kalp atışı duyup giderim tatile

Kiz dur o zaten zorlu yollardan geldi birazda keyif yapin neden iki gune çıkıyor ki ayni gün cikmiyor mu ? Ohh şimdiden bol bol tatil ve dinlenmeler yap doğumdan sonra zor bacimm

Pcos yok canım bende tahmin ettiğim gibiymiş. Bakalım gideceğim 3. Gün inş ilk tüp bebekte güzel sonuç alırım sen ne durumdasın

Aleyküm selam canım
İyi çok sevindim inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla transferin gerçekleşir Allah’ın izniyle Amin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende daha Opu olmayı bekliyorum yarın son kez gideceğim kontrole büyük ihtimalle çarşamba sabahı Opu olacağım Allah’ın izniyle bir aksilik çıkmazsa

Merhabalar bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım şuan iğnelerimi kullanıyorum. Haşimato hastasıyım aynı zamanda tiroid ilacı kullanıyorum. 3 gün önce ben çok gerginim diye eşimle kavga ettik çok üzüldüm ve bugün üzüntüden tiroid değerim ve prolaktin değerim artmış. Bu süreci ben mi çok gergin yaşıyorum. Bunlar normal mi bilmiyorum eşim beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum

Pcos yok canım bende tahmin ettiğim gibiymiş. Bakalım gideceğim 3. Gün inş ilk tüp bebekte güzel sonuç alırım sen ne durumdasın
Pcos yoksa sabır konusunda işin daha kolay olur Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla buradaki emek veren bütün anneler sağlıkla kucağımizaa alırız benim 1 hafta önce yumurtalar toplandı dölleme aşaması da bitti embriyolar donduruldu suan âdet olmayı bekliyorum bakalım hormonlar da rahimde istenilen giibi olurda bu ay transfer süreci başlar

Pcos yok ama rahim yarım bazen keşke pcos olsaydı diyorum neyse buna da şükür inş sende güzel haberler alırsın

Merhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Emin olun bu süreçte çoğu kişi gergin ve stresli oluyor çünkü ilaçlar ve senin düşüncelerin seni gerginleştiriyor bu süreçte hormonlarda iniş çıkışlar olabilir kendinizi suçlamayın inşallah ilaçlarla değerleriniz eski haline dönecektir Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah tedavin sağlıklı güzel geçsin sonunda hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun Amin

Ay hepsi ayrı bir stres doğurana kadar rahat yok bence hepsini yapıyorum kendimi özel bakıma aldım resmen 5. Gün embriyosu canım seninki kaçtı

Ay hepsi ayrı bir stres doğurana kadar rahat yok bence hepsini yapıyorum kendimi özel bakıma aldım resmen 5. Gün embriyosu canım seninki kaçtı

Doğunca da bitmiyor o kaygılar
Yatarken kusar mı acaba boğazına kaçar mı çocuğum niye uyanmadı dur bakayım birşey mi oldu yada niye durmuyor bir yeri mi ağrıyor böyle böyle devam ediyor Rabbim sağlıcakla o günleri de göstersin inşallah

Canim öncelikle tedavin hayirli olsun canım tiroid hastalığının stres yapma ve sinirli olma gibi bir belirtisi var maalesef gerginliğin ondan da olabilir bu tedavi süreci zaten zorken uzun süreç daha çok zor ve meşakkatli o yüzden eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor bence

Kızlar ben doğum yaptığımda
Sezeryan oldum mecburi 12 saat full sancı çektim gelmeyince acil sezeryana aldılar neyse sabaha karşı artık odaya getirdiler beni eşim de biraz durdu eve gitti çünkü doğum çantam evde kalmıştı dedi giderim birkaç saat uyurum gelirim sabah 07:30 da kahvaltı geldi hemşireler dedi sen rahat kahvaltını yap biz bebeği götürelim bakarız neyse dedim tamam ben kahvaltımı yaptım bitirdim gelen giden yok Ayağa da daha kalkamıyorum aklımda ne senaryolar döndü
Allahım çok sıkılmıştım eşimi aradım dedim bebeği götürdüler gelmediler acaba kaçırdılar mı çabuk çık gel ben ayağa kalkamıyorum diye neyse aradan zaman geçti çocuğumu getirdiler diyor annesi başını yıkamışız kıvırcık saçlı bir bebek olucak falan fistan dedim o arada beni strese kattınız ya Off neyse ki herşey normale döndü eşim de gelene kadar arıyor getirdiler mi ne oldu vs diye demek istediğim doğum olunca da o kaygılar bitmiyor

Son düzenleme:
Aman sağ salim kucağımıza alalım da hepsini unutucaz bu günlerin yaşadıklarımızın inşallah
Yürüyüş yap canım kısa mesafe yavaş yavaş yürüyüş önemli bide bol bolll su iç kuruyemiş badem, fındık,kaju ye mutlaka süt iç yada yoğurt ye meyveni mutlaka ye kabak çekirdeği ye bide benden tavsiye
5. Gündü canım benimde 2. Denemem senin ilk denemen mı birde nerede tedavi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…