• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

arkadaşlar ben geçen haziranda dpgum yaptım.bu ay bebek ıstedık. bebegım 8 aylık oldugundan berı adetım basladı. ama bu nısan ayında ayın 7sınde ve 27 sınde adet oldum. yumurtlama tarıhıme gorede 2 gun deneme yaptık. 27sınde oldugum azdı ve 3 gun surdu. olmadım gıbı bısey.acaba hamıle kalmıs ustune gormus olabılırmıyım.hıcbır belırtı yok ama:(

arkadaşlar ben geçen haziranda dpgum yaptım.bu ay bebek ıstedık. bebegım 8 aylık oldugundan berı adetım basladı. ama bu nısan ayında ayın 7sınde ve 27 sınde adet oldum. yumurtlama tarıhıme gorede 2 gun deneme yaptık. 27sınde oldugum azdı ve 3 gun surdu. olmadım gıbı bısey.acaba hamıle kalmıs ustune gormus olabılırmıyım.hıcbır belırtı yok ama:(

cnm selam. bildiğim kadarıyla doğum sonrası adetler şaşıyormuş. Erken de gelebiliyor geç de. Nisan ayında da 2 kez olmuşsun. Fikrimce ara kanama gibi bir şey. Ama emin olmak için gebelik testi yapabilirsin evde. 5 gün geçmiş çünkü

İnş cnm bnm inan çk kötü bi duygu ilk deneme bizim ama üzüldm işte

cnmcm üzülme. bende geçen ay aynı şeyi yaşadım biliosun. insan konduramıo kendine ama oluo işte. hatta bu ay tam ovulasyon tarihimde ilişkiye de giremedik. bu ay umudum yok o yüzden. ama napiim. en azından testlerimi yaptırdım. hormonlarımda bi problem olmadığını biliyorum. bi gün olacak inşallah..

bu arada topik taşındı. burdan devam edioz

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/617749-bahar-yaz-aylarinda-hamis-olmak-isteyenler.html

geçen gün soruyordum ya sizlere acaba hamilemiyim diye EVET HAMİLEYİM salı günü kan tahlili yaptırdım sonuç 812 rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inş.

bende hamileyim ama ben gebeliklerimi hep adetim devam ederken yaşayanlardanım yarın doktora gidip kaç haftalık öğrenicem :26:

Konu eski ama ben de kürtajdan sonra ilk kez regl oldum ve yeni bat 1 nisan.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.

adetime daha 1 hafta var canım aşılam yaptırdğm için testi erken yaptım dktorum öyle sylemşti 13 14 gn test yap demşti yarına 15 günüm oluyo belirtilerm göğüsler şiş ve acyo başım dönüyo başka belirti yok testi de sabah ilk idrarımla yapmadm öğle snu yapyım nasılsa çıkmaz dye çnkü ümdm yoktu
Aşılama yaptırdıgında klomen ya da çatlatma iğnesi kullandın mı canm yoksa sadece aşılamamı yapıldı

Back