• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

o zmn cts günü yazabilcen mi topiğimize? ben bi ara fırsat bulup bakarım artık yazcaksan. normalde eşim evdeyken girmiyorum
yzarım canım benım sabahtan aksama kadar dort duvar ıcerısındeyım esım sabah gıdıyo gece gelıyo sızlerden baska ne arkadasım var ne dostum var cok kotu oldum bunları yazarken aglıyorum cok doldum:43:

internetten 50 li paketler halinde satılan ovulasyon testi aldım :)

eczanede 5'lisi 25 TL'ydi. İnternetten 50'lisini 36,9 TL'ye aldım :) heheehhe

Bu ay olmazsa düzenli olarak yapcam
nerden aldın canım ben 7 tanesını 55 mılyona aldım bende alım aldıgından

yzarım canım benım sabahtan aksama kadar dort duvar ıcerısındeyım esım sabah gıdıyo gece gelıyo sızlerden baska ne arkadasım var ne dostum var cok kotu oldum bunları yazarken aglıyorum cok doldum:43:

cnm bnm yaaa üzülme. bak bende o kdr işe girmiştim 15 gün çalıştım ayrıldım. aynı şekilde eşim sabah gidio akşam gelio. burdan konuşur dertleşiriz işte. bir de bebişimiz olsa onla vakit geçirirdik ne güzel olurdu dimi?

haftasonları da mı çalışıo eşin? bnmkisi çalışmıo en azından

cnm bnm yaaa üzülme. bak bende o kdr işe girmiştim 15 gün çalıştım ayrıldım. aynı şekilde eşim sabah gidio akşam gelio. burdan konuşur dertleşiriz işte. bir de bebişimiz olsa onla vakit geçirirdik ne güzel olurdu dimi?

haftasonları da mı çalışıo eşin? bnmkisi çalışmıo en azından
sagol canım benım eşim uzman cavuştu dogudaydı oyuzden nısanlılık 2 bucuk sene surdu sozleşmeyı fes ettı evlendık zabıta olma devlet memuru olma sansları var uzmanlıgı bıraktıktan sonra hep oyle hayaledıyorduk ama tanıdıgın adamın olmayınca olmuyormus bu ısler bı ay butun ıllere ıstambuldakı heryere dılekce gonderdıkolmadı hep olumsuz cvlar sonra bufe sarjkuterı actı hafta sonuda yok bı kacgundur evdeydı dukkanla ılgılı bı sorun cıkmıstı dukkan sahıbıne vercektı anlasamadılar devam edıyo dukkana gece gelıyor yemek yıyıruz uyuyor onuda anlıyorumck yoruluyo ama ben cok bunaldım oyuzden belkı bukada cok istıyorum anne olmayı

sagol canım benım eşim uzman cavuştu dogudaydı oyuzden nısanlılık 2 bucuk sene surdu sozleşmeyı fes ettı evlendık zabıta olma devlet memuru olma sansları var uzmanlıgı bıraktıktan sonra hep oyle hayaledıyorduk ama tanıdıgın adamın olmayınca olmuyormus bu ısler bı ay butun ıllere ıstambuldakı heryere dılekce gonderdıkolmadı hep olumsuz cvlar sonra bufe sarjkuterı actı hafta sonuda yok bı kacgundur evdeydı dukkanla ılgılı bı sorun cıkmıstı dukkan sahıbıne vercektı anlasamadılar devam edıyo dukkana gece gelıyor yemek yıyıruz uyuyor onuda anlıyorumck yoruluyo ama ben cok bunaldım oyuzden belkı bukada cok istıyorum anne olmayı

cnmcm o da napsın, çalışmak zorunda. ilk başta işleri sıkıntılı gitmiş ama şimdi de ayakta durmaya, ailesini geçindirmeye çalışıyor. inşallah iş sıkıntıları da düzelir de her ikinizde hatta inşallah minik bebişiniz de huzurlu ve mutlu yaşarsınız.

cnmcm o da napsın, çalışmak zorunda. ilk başta işleri sıkıntılı gitmiş ama şimdi de ayakta durmaya, ailesini geçindirmeye çalışıyor. inşallah iş sıkıntıları da düzelir de her ikinizde hatta inşallah minik bebişiniz de huzurlu ve mutlu yaşarsınız.
amın canım ınsallah cumlemızın bebısı olur

Kızlar merhaba.. Belki saçma gelicek ama birşey sormak istiyorum. Sizce aşağıdaki ovulasyon testlerine göre yumurtlama zamanındamıyım? Yukarıdaki testi dün yapmıştım çizgi bayağı koyuydu, aşağıdakinide bugün yaptım yine koyu ama düne göre daha silik... Eğer öyleyse kaçırmışmıyımdır. Yoksa yumurta 24 saat sonramı çatlayacak? Ben ilk defa kullanıyorum bu testlerde oyüzden hiç bilgim yok.. Yardımcı olurmusunuz? :17:

$Resim 254.jpg

Kızlar merhaba.. Belki saçma gelicek ama birşey sormak istiyorum. Sizce aşağıdaki ovulasyon testlerine göre yumurtlama zamanındamıyım? Yukarıdaki testi dün yapmıştım çizgi bayağı koyuydu, aşağıdakinide bugün yaptım yine koyu ama düne göre daha silik... Eğer öyleyse kaçırmışmıyımdır. Yoksa yumurta 24 saat sonramı çatlayacak? Ben ilk defa kullanıyorum bu testlerde oyüzden hiç bilgim yok.. Yardımcı olurmusunuz? :17:

Eki Görüntüle 699521
canım ınan bende pek bılgı sahıbı degılım ama tek bılgım koyu rengın oldugu gun ve ertesı gun calısma yapman alızım fırsatı degerlendır

yaaa ben de denesem mi acaba bugün ovulasyon testiyle? bnm bat ya 5i ya 8 i. çok mu erken olur?

Ateşim bu arada bugün 37. Umarım düşmez 36 lara da hamişimdir. Gerçi günü kaçırmıştık ama yine de bi umut...
canım bıkac arastırma yaptım doktorlar genelde ateş ölcme yontemı kullananlara vajınadan olculmesını onerıyorlarmış cok fark edıyormuş

Eki Görüntüle 699521

cnmcm testin prospektüsünde şöyle yazıyor. "Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T) Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki 24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en iyi zaman 24 saat sonra ve 48 saat öncesidir" yani bugün mutlaka çalışma olmalııııı

canım bıkac arastırma yaptım doktorlar genelde ateş ölcme yontemı kullananlara vajınadan olculmesını onerıyorlarmış cok fark edıyormuş

valla cnmcm hem ovulasyon testi hem de ateş ölçme hepsi biraradaa :)

ölçümleri aslında adet bitiminden itibaren yapmalıydım ama o zmn derecem yoktu. satın aldığım tarihten itibaren yaptım. ölçümlerim şu şekildeydi:

[TABLE="width: 264"]
[TR]
[TD="align: right"]22.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]24.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]26.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]27.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]28.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]29.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]30.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

valla cnmcm hem ovulasyon testi hem de ateş ölçme hepsi biraradaa :)

ölçümleri aslında adet bitiminden itibaren yapmalıydım ama o zmn derecem yoktu. satın aldığım tarihten itibaren yaptım. ölçümlerim şu şekildeydi:

[TABLE="width: 264"]
[TR]
[TD="align: right"]22.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]24.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]26.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]27.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]28.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]29.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]30.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tablon cok guzel bence canım ınsallah hep yuksek devam eder aminnnn

tablon cok guzel bence canım ınsallah hep yuksek devam eder aminnnn

inşallah cnm. yumurtlama döneminden sonra ateş 36 lardan yukarı çıkarmış. adet olmadan bir-iki gün önce eski haline gelirmiş. ama hamişsen düşmezmiş yüksek devam edermiş. ovulasyon hesaplamak için kullanılıyor ama aslında bir bakıma bu da gebelik testi. sen de ölçsene ateşini.

bana annem anlattı. 4 yıl olmamışım ben, nazlı bebek :) dr ateş ölçme yöntemine göre ovulasyonu takip et demiş.

inşallah cnm. yumurtlama döneminden sonra ateş 36 lardan yukarı çıkarmış. adet olmadan bir-iki gün önce eski haline gelirmiş. ama hamişsen düşmezmiş yüksek devam edermiş. ovulasyon hesaplamak için kullanılıyor ama aslında bir bakıma bu da gebelik testi. sen de ölçsene ateşini.

bana annem anlattı. 4 yıl olmamışım ben, nazlı bebek :) dr ateş ölçme yöntemine göre ovulasyonu takip et demiş.
ben buay pek denemedım bu yontemı simdi olctum 37,4

neyse kızlar ben kaçtım. kociş gelcek. yemek hazırlayayım. ütü de var bugünnn :( hiç sevmemmm

Back