Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım inşallah güzel haberler yazarız, sende kontrolünden sonra mutlaka yaz altın yumurtalarımız ne durumda

Rahime bırakıyolar. -bak burası rahimin içiiii, gönderiyoruuum- deyip fırlatıyolar :)

Yapmadım. Kan gününe kadar dayanmak istiyorum :) sende durum ne?
İnşallah dayanabilirsin yani tebrik ederim dayanabilirsen çünkü ben asla dayanamadım evde test yoktu sipariş vermiştim olsaydı daha erken yapmaya başlardım
7. Gün evde test yaptım öğrendim sonucumu canım 8. Günde kanamam oldu hemen hastaneye gittik orda da beta hcg yaptırdık ve 190.49 la öğrendim şimdi çarşamba günü asıl test günü 12. Gün bakalım o gün belli olucak Allah'ın izniyle

Günaydınnnn kızlar transfer olacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin inşallah süreciniz bebişlerinizi alın gelinnn güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar rabbimin izniyle çok güzel geçsin

kızlar günaydinn.. transfer olacak bacılarıma kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonucları almak hepinize nasip olsun dün 10. günümdü kan testi verdim 272 cıktı sonucum. insallah saglıkla keseyi ve kalp atısını da duymak nasip olur.. dualarınızı talibim.

Günaydın canım
Embriyoları Ana rahime bırakıyorlar tüplere değil
Tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok inşallah yarın sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah Amin

mayala katar günaydın canım arkadaşım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum, bekliyoruz su gibi geçsin inşallah kontrolün bı sorun sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle
Tüm transfer olacak arkadaşlar Rabbim bebişlerinizi tutundursun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah .
mayala katar canım kontrolün çok güzel gecsin. Hayırlı haberler ile gel insallah

Günaydın hayırlı sabahlar canlarım Amin çok teşekkür ederim birazdan ultrasona gireceğim bekliyorum hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canım
Maşallah sübhanallah tebrik ediyorum seni sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…