• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

olsun bizde hamişliği anlarız. süpermiş ateşin şu anda. ölç bakalım bat'a dek. 35-36 yı görmezsen hamişsindir. 36,3 e dek bi sıkıntı yokmuş
tamam canım benım bende hergun olcem bakam duscekmı bıkere mı ıkıkeremı denedım ya bat gunu yada bta bı gun kala baya dusuyodu

merhaba arkadaşlar bnmde ilk gebeliğim çatlatma iğnesi ile olmuştum oğlum vardı ancak ekim ayında erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim...Çok zor zamanlar geçirdimm inanınn şimdi ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ve yrn adet günüm sizce olucak birinisi oldu ama keybettim ve ikincide tutucak mı ne olur yardım edinn bana :(

merhaba arkadaşlar bnmde ilk gebeliğim çatlatma iğnesi ile olmuştum oğlum vardı ancak ekim ayında erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim...Çok zor zamanlar geçirdimm inanınn şimdi ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ve yrn adet günüm sizce olucak birinisi oldu ama keybettim ve ikincide tutucak mı ne olur yardım edinn bana :(
canım zor gunler gecırmıssın sıtres sıkıntı yapma sakın ınsallah bebısın tutar saglıcakla kucagına alırsın bebeyını aminn

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Hamile olduğumu öğrenmenin mutluluğunu ben de yaşıyorum aralar. İsteyen herkesin bu sevinci tatmasını dilerim. Rahminin kalp şeklinde olduğunu yazmışsın. Ben de rahmimin kalp şeklinde olduğunu bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için doktora gittiğimde, tesadüfen öğrendim. Yüz kadında bir görülen bir durummuş bu. Doktor ultrasonda bebeği görüntülemeye çalışırken farketti. Bebeğe bir zararı olmayacağını, sadece bebeğin doğum sırasında ters dönmesini engelleyebileceğini söyledi. Ona da zamanı gelince bakıp, karar veririz dedi. Yani bu durumda sezeryanla doğum yapma ihtimali yüksek görünüyor. Doktorun endişeli görünmemesi beni de rahatlatmıştı fakat internette Türk ve yabancı sitelerde araştırma yapınca, erken doğum ihtimalinin de olduğunu öğrendim. İnternette görülen herşeye inanmamak gerekiyor belki de diyerek bir sonraki randevuda doktorla bu durumu daha detaylı konuşmak istiyorum. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta internette kalp şeklinde rahim yapısına sahip olanların hamile kalma ihtimalinin de az olduğu yazıyordu fakat ben korunmayı bıraktığım üçüncü ay hamile kaldığım için öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen de belki konuda bilgi sahibisindir, bilgi paylaşımında bulunuruz diye düşündüm.

Hsg filmi çektirdiğimde öğrendim doktorum hamile kalmamın zor olacağını kalsam bile düşük ihtimalimin çok yüksek olduğunu söylemişti canım. ameliyatıda 3 düşükten sonra yapıyorlarmış ama herşey Allahtan geliyor ilaç bile kullanmadan hamile kaldım dün servis aracımız kaza yaptı çok korktum sancı girdi karnıma bulduğum ilk doktora gittim okadar tatlıydı ki anlatamam hiç sorun etmemem gerektiğini bebeğimin yerleşebilecek en güzel yere yerleştiğini söyledi. :) İnternette bende çok şey okuyup moralimi bozuyordum açıkçası ama her vücut farklı her vücudun vereceği tepki bile farklı. :)

slm kızlarr nasılsınızz çok şükür mayıs ayına girdik. ben netten hesaplayınca yumurtlama günümü 6 mayıs hesaplıyı adet düzenim 30 günde bir falan çünkü. ama bende dün baya bi akıntı ve kasık ağrısı vardı tabi ben de yumurtluyo olabilirim diye o günü kaçırmadım :)) bakalım ne olacak çalışmaları bırakmıcam tabi. benim batım 20 mayıs o güne kadar devammmm:52::52::52:

benimde bu ay olmadı dün adetimin 3.günüydü incir kürüne başladım ama artık hislerime güvenicem vücudum beni yanıltıyor :43:

benimde bu ay olmadı dün adetimin 3.günüydü incir kürüne başladım ama artık hislerime güvenicem vücudum beni yanıltıyor :43:
canım uzulme bısey dıcamsana hıc hormon testı yaptırdınmı suan hormonun ısmını hatırlamıyorum ama eger ohormon yuksekse ıncır kuru dahada yukleltıyor hormonu gebelıge engel oluyor yanlıs anlama benı sadece benden tafsıye

canım uzulme bısey dıcamsana hıc hormon testı yaptırdınmı suan hormonun ısmını hatırlamıyorum ama eger ohormon yuksekse ıncır kuru dahada yukleltıyor hormonu gebelıge engel oluyor yanlıs anlama benı sadece benden tafsıye

cnm hiç hormon testi yaptırmadım zaten ilk ayımızdı denememizin bilmiyodum cnm hiç duymamıştım teşekkür ederim cnm söylediğin için doktordan mı duydun cnm nerden duydun bunu

cnm hiç hormon testi yaptırmadım zaten ilk ayımızdı denememizin bilmiyodum cnm hiç duymamıştım teşekkür ederim cnm söylediğin için doktordan mı duydun cnm nerden duydun bunu
canım i.b saraçoglu soyluyor bı kac dopınkdede okudum bayanın bırı tup bebek oncesı ıncır kuru uygulamıs ve hormonu aşırı yukselmıs olumsuz sonuclanmıs ama dogal kur uygulamak ıstersen mıyde pıroblemın yosa ıstersen sogan kurunu uygula ıstersen tabı

Back