İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Hamile olduğumu öğrenmenin mutluluğunu ben de yaşıyorum aralar. İsteyen herkesin bu sevinci tatmasını dilerim. Rahminin kalp şeklinde olduğunu yazmışsın. Ben de rahmimin kalp şeklinde olduğunu bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için doktora gittiğimde, tesadüfen öğrendim. Yüz kadında bir görülen bir durummuş bu. Doktor ultrasonda bebeği görüntülemeye çalışırken farketti. Bebeğe bir zararı olmayacağını, sadece bebeğin doğum sırasında ters dönmesini engelleyebileceğini söyledi. Ona da zamanı gelince bakıp, karar veririz dedi. Yani bu durumda sezeryanla doğum yapma ihtimali yüksek görünüyor. Doktorun endişeli görünmemesi beni de rahatlatmıştı fakat internette Türk ve yabancı sitelerde araştırma yapınca, erken doğum ihtimalinin de olduğunu öğrendim. İnternette görülen herşeye inanmamak gerekiyor belki de diyerek bir sonraki randevuda doktorla bu durumu daha detaylı konuşmak istiyorum. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta internette kalp şeklinde rahim yapısına sahip olanların hamile kalma ihtimalinin de az olduğu yazıyordu fakat ben korunmayı bıraktığım üçüncü ay hamile kaldığım için öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen de belki konuda bilgi sahibisindir, bilgi paylaşımında bulunuruz diye düşündüm.