Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet yumurta yavrum az kaldi kirilip karnimda pisirip olgun bir bebek yapicam onu dogunca da ham diye diye yicez tatliliktan

Dedim dedim Maral’ım dedim şimdi onu büyütüyorum anne diyor bende mi yumurtaydım bak ben akıllı bir bebektim doğru yerde durdum seni üzmedim geldim ama mercimeğiz yanlış yerde durmuş cennete gitti diyor ah bir bilsen neler söylüyor bazen tıkanıyorum cevap veremiyorum

Ya ben onun aklini yerim büyümüşte küçülmüş laflara bak maşallah kuzuma benim yerime çok öp lütfen şimdikiler çok bilgili şaşırıp kaliyorsun öyle

Mayalam sohbetine doyum olmuyor. Bende yazilar karismaya basladi sonra benide tek ayak yapmasin burası iyi geceler tatlim çok öpüyorum Allah'a emanet ol

Mayalam sohbetine doyum olmuyor. Bende yazilar karismaya basladi sonra benide tek ayak yapmasin burası iyi geceler tatlim çok öpüyorum Allah'a emanet ol

Yok kız yapmazlar inşallah
Hele dur totoşunu kaşı nazar olmayalım tedavi öncesi tamam canım bende uyuyayım sabah erken kalkacam iğne için yine haberleşiriz öpüyorum Allah’a emanet olun canlarım

Maşallah canım çok şükür hamdolsun tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizemiz inşallah darısı bizlerin başına inşallah
Amin çok aminn canım arkadaşım Allah razı olsun
Sonucu öğrenir öğrenmez Allah'ıma şükürler edip sizin için bu yolda olan herkes için dua ettim

Ay harika maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Rabbim sanada göstersin inşallah senin sürecin nedir nasıl.ilerliyor ? Vallahi eski mesajları okuyamadım kusura bakma o yüzden soruyorum

L Lotus3801 canım transfer tarihi aldın mı inşallah herşey yolundadır beni de haberdar et herşey gönlünce olsun inşallah
Selam canı
L Lotus3801 canım transfer tarihi aldın mı inşallah herşey yolundadır beni de haberdar et herşey gönlünce olsun inşallah
Selam gülüm gülüm pek giremedim guruba kusura bakma canım yeni gördüm ilaçlar başladık kan verdim ultrasonla Rahime bakıldı herşey normal dediler ama yine ayın 9 da yine kan vereceğim ultrasonla yine bakılacak ondan sonra belli olacakmış tarih Allah'ım bir
akdilik çıkmadan sağlık la hepimizin dileğini gerçekleştirsin inş hepimizin kucağı dolsun gülüm senin nasıl geçiyor süreç basladin mi canım rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…