- 11 Kasım 2015
- 1.207
- 1.801
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.141
Al benden de o kadarOff ya keşke pazar günleri de ultrason yapsalar insan meraktan çatlıyor
Allah seni napmasin oldu olcak hastaneye cevirseydin evi evde dogururdun mis gibiMaral’ım ben kızımda hamileyken eşime diyordum eve bir ultrason mı alsak ne yapsak içerde acaba ne yapıyor iyi mi diye
Al benden de o kadarinsanlar kac gün bekliyor ya
Saat geç olunca kafa gidip geliyorAllah seni bende diyom acaba zirvana da mı vardı benim de kafa bir git gel yaşadı
Evet yumurta yavrum az kaldi kirilip karnimda pisirip olgun bir bebek yapicam onu dogunca da ham diye diye yicez tatliliktan
Kiz unutma burda o kadar doktorumuz biyologumuz psikologumuz bile var biri mutlaka yardima koşar gerci diplomamiz yok ama olsunBiz en iyisi eve bir ultrason alalım bir doktorluğa el atmamıştık tam olsun kendi işimizi kendimiz görelim
Saat geç olunca kafa gidip geliyorhayir yazdiklarimi da duzeltme yetim azaldi. Artik Allah ne verdiyse ortaya koyveriyorum gidiyor
Kiz unutma burda o kadar doktorumuz biyologumuz psikologumuz bile var biri mutlaka yardima koşar gerci diplomamiz yok ama olsun
Ya ben onun aklini yerim büyümüşte küçülmüş laflara bak maşallah kuzumaDedim dedim Maral’ım dedim şimdi onu büyütüyorum anne diyor bende mi yumurtaydım bak ben akıllı bir bebektim doğru yerde durdum seni üzmedim geldim ama mercimeğiz yanlış yerde durmuş cennete gitti diyor ah bir bilsen neler söylüyor bazen tıkanıyorum cevap veremiyorum
Amin aminVay maşallahher daldan var nazar değmesin hekimlerimize
Ya ben onun aklini yerim büyümüşte küçülmüş laflara bak maşallah kuzumabenim yerime çok öp lütfen şimdikiler çok bilgili şaşırıp kaliyorsun öyle
Öyleler gerçektenÖyle teyzesi şimdikiler bizi susuz götürüp susuz getirirlerAllah razı olsun öperim canım benim
Mayalam sohbetine doyum olmuyor. Bende yazilar karismaya basladi sonra benide tek ayak yapmasin burasıiyi geceler tatlim çok öpüyorum Allah'a emanet ol
Yaptim yaptim o dediğini işlem tamamYok kız yapmazlar inşallah
Hele dur totoşunu kaşı nazarolmayalım tedavi öncesi tamam canım bende uyuyayım sabah erken kalkacam iğne için yine haberleşiriz öpüyorum Allah’a emanet olun canlarım
Amin çok aminn canım arkadaşım Allah razı olsunMaşallahcanım çok şükür hamdolsun tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizemiz inşallah darısı bizlerin başına inşallah
Amin çok amin inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanım çok sevindim adina çok tebrik ederimdeğerin katlanarak artsin keseyi gormeyi kalp atışını duymayı sonra sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah
Sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallahAy harika maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Selam canı
Selam gülüm gülüm pek giremedim guruba kusura bakma canım yeni gördüm ilaçlar başladık kan verdim ultrasonla Rahime bakıldı herşey normal dediler ama yine ayın 9 da yine kan vereceğim ultrasonla yine bakılacak ondan sonra belli olacakmış tarih Allah'ım bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?