hayır canım ilaç olarak doktor bir tek bunu vermişti. sadece biz kendimiz ceviz , arı sütü takviyesi yapmıştık. ve varikosel teşhisi konmadan önce ben kendim evde her ay deli gibi birşeyler yapıyordum yok bir ay belime yakı koydum yine adet oldum ,sonra preseedjel diye bişey var ondan aldım yine adet oldum ,ovulasyon testleridir , incir kürüdür havuç kürüdür kafayı yemiş gibiydim adet tarihi geçmeden birsürü gebelik testi yaptım hepsinde oturdum ağladım. . olmayınca olmuyor psikolojim bozulmuştu hiç bir arkadaşımla görüşmüyordum dışarı çıkmıyordum . sonra artık düşünmemeye başladım inadına moralimi hep yüksek tuttum. ve benim adetim 3 gün gecikti hayatımda ilk defa göğüs ağrısı hissettim ama kesinlikle hamile değilim diyorum yine tek çizgidir diyordum test yapmıcaktım sonra 5 gün geçti eşim test almış gelmiş korkarak o testi de yaptım ve çift çizgiyi gördüğümde hıçkırıklara boğuldum. Allah kimseyi böle birşeyle sınamasın. isteyen herkese nasip etsin.. biraz uzun oldu kusura bakma yazasım varmış :)