- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.181
Aynısını yaşıyorum gerçekten, herkesin hamileliği kendine özgü sanırımBen de risk yüzünden hep yatıyorum, o yüzden ayağa kalkınca baş dönmelerim oluyor ama o gebelikten değil, o kadar yatınca çok normal, vücut ne yapsın. Onun dışında dediğim gibi göğüslerde büyüme var. Biraz iştahsızım, başka da bir şey yok :)
Sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallahrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Rabbim sanada göstersin inşallah senin sürecin nedir nasıl.ilerliyor ? Vallahi eski mesajları okuyamadım kusura bakma o yüzden soruyorum
Bence doktorunla bu atakları konuş, kusma noktasına kadar gelmesi önemli bir kriter olmalı, önce senin sağlığın önemli, sen iyi olduktan sonra gerisi gelir zatenKızlar transfer öncesi ilaç kullanımı yasak bende migren var krizi tutuyor hamilelik içinde korkunç 2 gün önce krizi tuttu hayat duruyor kriz anında kusmaktan midem den kan geldi artık Dr ilaç yasakladı hazırlık süreci diye parol da bana birşey yapmıyor bununla baş eden varmı lütfen yardımcı olun
Otobüste teyzenin biri yer verdi banaYa sizinde mi şişti karnınız bende öyle gören hamile zannetmişti
Prolutex bendeki de yakıyor bir de yaptığım yer hassaslasti daha şimdiden Allah hepimizin yardımcısı olsun vallaProgestan dex mi yakıyor? Bende öyle değil şüür ama şu diğer progestan iğnesi çok fena, doktor bir kez yapmıştı üç gün kalçam ağrıdı
Her karnı şiş olan hamile mi teyze deseydinOtobüste teyzenin biri yer verdi banayok teyze sen otur dedim oturmadim teyze gözüyle işaret edip eliyle top hareketi yapıp hamile değilmisin dedi Çok gizli olmuştu kizayim mi güleyim mi üzüleyim mi o an karar veremedim ama şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
Merhaba canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Daha adet olmadım ama belirtiler var ve test yapıyorum negatif çıkıyor
Evet kuzum kesinlikle öyle sanki duygularımı aldırmış gibiyimCanım kendini korumaya almış olabilirmisin? Çünkü ben öyle olduğumu fark ettim. Olumsuz bişey olursa diye gardimi alıyorum önceden. Zaten hissetmemiştim çok üzülmedim gibi yani şuan yazıyla tam anlatamadım ama bu hissin bana çok tanıdık geldi
Canım tebrik ederim çok sevimdim değerin 9. Güne göre nasıl bilmiyorum ama cifti de tutmuş gibi sankiMerhaba bir güzel haber de benden olsun
Bugun beta testim sonucu 609 çıktı (transferin 9.gunu) pazartesi tekrar kan vereceğim.
Cift embriyo transferi yapıldı.doktorum normal dedi ama Sizce bu degerler nasıl çok yüksek mi gününe göre ? Sizin beta degerleriniz nasıldı
Amin canım duaların için Allah razı olsunAmin çok aminn canım arkadaşım Allah razı olsun
Sonucu öğrenir öğrenmez Allah'ıma şükürler edip sizin için bu yolda olan herkes için dua ettim
Gittiğin gün ignelere başlanıyor ve 2 günde bir kontrole çağırıyor doktor seni yumurtalar istedikleri olgunluğa geldiğinde sana soyledikleri saate çatlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapıyorsun 1 ay bekleyenler genelde pcos hastası oluyor çünkü cok fazla yumurta toplandığı zaman ohss oluşabiliyor ve eger transfer yapılırda pozitif olursa ohss denilen hastalık şiddetleniyor çünkü betahcg hormonundan besleniyor ama pcos hastası degilsen yumurta toplamadan sonra rahim normal kalınlıkta ve hormon değerlerin istenilen degerdeyse transferin oluyorKızlar selam, 2. Aşılamamda negatif reglde gel tüp bebeğe başlayalım dedi doktorum. Bugün regl oldum. Yine 3. Günü çağırır muhtemelen. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor o ay içinde tamamlanıyor mu? Bazıları bekliyor falan neye göre kafam karıştı. Bi bilgilendireniniz olur mu
Canim ya ayni dert bende de var. Bu hormon ilaclarindan önce tek tek belki dökülürdü ama şimdi her tarakta dökülüyorArkadaşlar aranızda bu süreçte saç dökülmesi yaşayan var mı ? Baya yoğun saç dökülmesi yaşıyorum anestezi ve hormon ilaçlarından düşünüyorum
Ayyy inşallah ikiside sımsıkı tutunmistur sağlıkla kolaylıkla bi gebelik geçirir evlatlarını kucağına alırsın inşallahCanım tebrik ederim çok sevimdim değerin 9. Güne göre nasıl bilmiyorum ama cifti de tutmuş gibi sankiRabbim keseyi gormeyi kalp atışını da doğum yapmayı da nasip etsin.
Geçmiş olsun canım ya, ben elimi bile süremiyorum o kadar yaniCanim ya ayni dert bende de var. Bu hormon ilaclarindan önce tek tek belki dökülürdü ama şimdi her tarakta dökülüyor
Canım muayene oluyorsun regl döneminde. Değerlere yumurtalıklara rahim içine bakılıyor.Kızlar selam, 2. Aşılamamda negatif reglde gel tüp bebeğe başlayalım dedi doktorum. Bugün regl oldum. Yine 3. Günü çağırır muhtemelen. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor o ay içinde tamamlanıyor mu? Bazıları bekliyor falan neye göre kafam karıştı. Bi bilgilendireniniz olur mu
Evden çalışman bu süreçte büyük şansçok sağol canım. Ya ben zaten fazla hareket eden biri değilim
Evden çalıştığım için zaten sabahtan akşama kadar oturuyorum bayramdada gez dolaş birde eve gelenler oldu derken
Ağır kaldırmamak harici öyle aşırı dikkat etmiyorum çünkü genel olarak hayat yaşantım dikkat etmem gerektiren bir durum da değil
Yaaa çok sevindim canım inşallah rabbimin izniyle güzel haberler alırız inşallahAllah sendende razı olsun canımhiç sıkıntı değil çok mesaj var normal yani benimde transferimin 3. Günü yatıyorum dinleniyorum şuan zaman geçirmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler verebilirim 15 nisan test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?