- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
Merhaba arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama ben sizleri çok iyi hatırlıyorum. Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim ne var ne yok ve gördüklerime o kadar sevindim ve heyecanlandım ki anlatamam llylzll ve hatibulut inanın çook çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yüce Allahım yeter ki ol desin...
Ben de hala bi ilerleme yok. Hatırlarmısınız bilmem 5 aylıkken ölü doğum yaptıktan sonra menenjite yakalandım demiştim. Çok şükür 2,5 senedir temizim, sağlıklıyım fakat tekrar tüp bebeğe cesaretim kesinlikle yok. Yeliz ve Hatibulut... umut oldunuz... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah... Hepinizi Allaha emanet ediyorum. Mutlu bayramlar
Ben de hala bi ilerleme yok. Hatırlarmısınız bilmem 5 aylıkken ölü doğum yaptıktan sonra menenjite yakalandım demiştim. Çok şükür 2,5 senedir temizim, sağlıklıyım fakat tekrar tüp bebeğe cesaretim kesinlikle yok. Yeliz ve Hatibulut... umut oldunuz... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah... Hepinizi Allaha emanet ediyorum. Mutlu bayramlar