Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün 14ü kesinleşti transfer günü rahim duvarı 9.7 olmuş prolutex iğne ve progestron fitil ilave etti ilaçlarıma ek olarak oksapar vermedi yaşın genç kan sulandırıcı gerek yok dedi

Maşallah canım çok güzel kalınlaşmış dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur sağlıcakla inşallah ilaçların sana ve bebişine şifa olsun inşallah

Geçmiş olsun kaybınız için ama her hamilelik bir değil bazen çok kötü geçirirsin bazen de bilmezsin beş parmağın beşi bir olmadığı gibi onun için belirti arama bebişin sana süpriz yapacak Allah’ın izniyle

Her gebelik bir değildir ve şuan o belirtiler içinde çok erken içini ferah tut inşallah tutunmuştur

Bende üçüncü transferimde sürekli ağlıyordum ilk transferimde çok mutluydum rahattım ama kayıp verince aynı şeyleri yaşarım diye hergün aglıyordum ya tutunmasa diye vs öyle de oldu tutunmadı
Ah canım , bitti gitti o günler inşallah en güzeli sana geliyor inanıyorum stresste yoruyor bizi ama işte elinde değil insanın

Ah canım , bitti gitti o günler inşallah en güzeli sana geliyor inanıyorum stresste yoruyor bizi ama işte elinde değil insanın
İnşallah canım benim aynen öyle süreçler ilaçlar oldu mu olacak mı beyin aşırı derecede yoruluyor ah ah sılam o bebişimi bir yakalasam Allah’ın izniyle totosuna totosuna vurucam nerde kaldın diye bize bu kadar özlem hasret çektirdi vallahi

Biliyorum canım çok zor bir süreç Rabbim kalbine gönlüne yüregine ferahlık versin inşallah canım geride embriyon var mı peki
Geride 4 embriyom var ama bu 2. Transferimdi, doktor değişikliği düşünüyorum . Çünkü ilk transferimden sonra araştırılmadan herhangi bir tetkik yapılmadan ezbere aynı ilaçlara ek tedavi ekleyip öyle transfer oldu.

Allah razı olsun işyerinden izin aldım eve geldim , geldiğimden beri de ağla ağla dökemedim içimi

Embriyonun olmasına çok sevindim en azından sil baştan başlamak zorunda kalmazsın dilerim onlar senin altın embriyondur bu süreçte izin alma imkanın yokmuydu en azından evde sakin geçirirdin transfer sürecini dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel olsun Amin

Embriyonun olmasına çok çok çok sevindim gerçekten. Doktorla ilgili bir kuşkun varsa mutlaka farklı bir görüşe de başvur, inşallah iyi birine denk gelirsin ve bundan sonrası çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…